ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει" Κολοβό και Μάνταλο ο Ολυμπιακός

"Βλέπει" Κολοβό και Μάνταλο ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. "Βλέπουν" και Κολοβό οι "ερυθρόλευκοι".

Στον Ολυμπιακό θέλουν να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από τη νέα φουρνιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό αποκτήθηκαν οι Ολαϊτάν από την Βέροια και ο Τζανακάκης από τον Εργοτέλη, σε συνέχεια και άλλων τέτοιου είδους κινήσεων το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τους Βλαχοδήμο, Μανωλά, Γιαννιώτη και Καραγκούνη.

Μία ακόμα περίπτωση νεαρού παίκτη που εξετάζουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την εφημερίδα ο "Γαύρος", είναι αυτή του Πέτρου Μάνταλου.

Ο Μάνταλος αγωνίζεται σε ρόλο επιθετικού μέσου και είχε μία πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Ξάνθης.

Ήταν η πρώτη του χρονιά ως βασικός στην μεγάλη κατηγορία. Πέρσι, είχε 8 συμμετοχές ως βασικός και εννιά ως αλλαγή, έχοντας δύο γκολ στο ενεργητικό του.

Φέτος αγωνίστηκε σε 28 ματς (22 βασικός), 4 γκολ και 13 ασίστ. Ο ρόλος του ήταν ηγετικός στην ομάδα και έδειξε ότι είναι για μεγάλα πράγματα.

Ο Μάνταλος αγωνιστικά βοηθάει πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι και μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ και όχι μόνο πίσω από τον επιθετικό.

Μία άλλη περίπτωση νεαρού παίκτη που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι αυτή του Δημήτρη Κολοβού του Πανιωνίου.

Ο Κολοβός είναι 20 ετών και στο φετινό πρωτάθλημα είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ στο ενεργητικό του. Αγωνίζεται ως ακραίος κυνηγός που προτιμάει να αγωνίζεται από αριστερά αν και δεξιοπόδαρος.

Παρότι ο νεαρός άσος του Πανιωνίου έχει καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για έτοιμο παίκτη αφού του λείπει η διάρκεια και η αποτελεσματικότητα.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει τους Μανιάτη και Σιόβα από τον Πανιώνιο. Και οι δύο παίκτες έχουν εκφραστεί με θετικά λόγια για τον Κολοβό.

Ο Κολοβός είχε αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στον Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις παίρνοντας τα εύσημα από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ