ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Το βραβείο μου δίνει δύναμη"

Βλαχοδήμος: "Το βραβείο μου δίνει δύναμη"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής το 2012 και σε μήνυμά του στο Facebook, τόνισε πως παίρνει δύναμη για να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Ποιους ευχαρίστησε...

"Ευχαριστώ" στους πρώην συμπαίκτες του και σ' όλη την ομάδα της Ξάνθης μοίρασε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με αφορμή την βράβευσή του ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής για το 2012 από τον ΠΣΑΠ.

Ο άσος του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως νιώθει μεγάλη τιμή για το βραβείο, το οποίο του δίνει δύναμη για να συνεχίσει τη δουλειά και να καθιερωθεί στην ομάδα του Πειραιά.

"Γεια χαρά σε όλους. Στην χθεσινή "Γιορτή του Ποδοσφαιριστή" του ΠΣΑΠ βραβεύτηκα ως καλύτερος νέος παίκτης της SuperLeague για το 2012. Νιώθω πραγματικά μεγάλη και ξεχωριστή τιμή για αυτό το βραβείο, μιας και προέρχεται απο συναδέλφους, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για την επιλογή τους.

Όπως θέλω να πω, για άλλη μια φορά, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου στην πρωην ομάδα μου την Ξάνθη, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι με στηρίζουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Αυτή η διάκρισή μου δίνει επιπλέον δύναμη για καθιέρωση και στον Ολυμπιακό", ανέφερε το μήνυμα του Έλληνα άσου στο Facebook .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ