ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βίκτορ:"Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;"

Βίκτορ:"Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έδωσε τα διαπιστευτήρια του στη Ντεπορτίβο και επιθυμεί να δουλέψει ως πρώτος πλέον, στον Ολυμπιακό, που αναζητά τον αντικαταστάτη του Περέϊρα.

O Oλυμπιακός ξεκαθάρισε ότι θα διαψεύδει επίσημα όσα ονόματα γραφτούν αυτό το διάστημα για τον διάδοχο του Περέϊρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει βρεθεί σε... απόσταση βολής από κάποιο προπονητή, αλλά η προπονητολογία ξεκίνησε με ... βολές κατά ριπάς.

Όλοι οι ελεύθεροι "λάτιν" προπονητές έκαναν παρέλαση και ανάμεσα τους ο πρώην βοηθός του Μίτσελ , Βίκτορ Σάντσεθ, που δούλεψε ως πρώτος στην Ντεπορτίβο και την έσωσε την τελευταία αγωνιστική. Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που πιστεύουν ότι το μυστικό της επιτυχίας του Μίτσελ ήταν ο Βίκτορ, γι αυτό και έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Λογικά στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και ο Βίκτορ, ο οποίος μας είπε, όταν τον ρωτήσαμε σχετικά: " Όλα είναι πιθανά. Έχω μάθει το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους, αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο. Για εμένα είναι ιδιαίτερη τιμή που ο Ολυμπιακός με θυμάται και με θεωρεί επιλογή του για την τεχνική ηγεσία. Κάποια ημέρα θα επιστρέψω, είναι σίγουρο. Πότε; Το μέλλον θα το δείξει..."

Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Περέιρα και οι ζυμώσεις θα γίνουν στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο, όπου βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι μάνατζερ, αλλά και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννη Βρέντζος, Κριστιάν Καρεμπέ.

Πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή γιατί η απόφαση που θα παρθεί θα κρίνει το μέλλον του Ολυμπιακού και μετά το πείραμα του Περέϊρα, η πρόσληψη του αντικαταστάτη του θα περάσει από κόσκινο. Κι αυτό γιατί στον Πειραιά θέλουν τον προπονητή της επόμενης τριετίας , ψάχνουν τον αντι Βαλβέρδε, αυτόν που θα συνεχίσει το έργο του Βάσκου, μετά τα διαλείμματα των Ζαρντίμ, Μίτσελ, Περέϊρα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ