ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βιάνα: "Με δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούνο Βιάνα μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια, τη συνύπαρξη των νεαρών παικτών στην ενδεκάδα και το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τους Πειραιώτες στη συνέχεια.

Στο +13 από τον δεύτερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά και την εκτός έδρας νίκη του με σκορ 2-1 επί της Βέροιας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπρούνο Βιάνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του στην Ημαθία, τη συνύπαρξη των νεαρών παικτών στην ενδεκάδα και το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τους Πειραιώτες στη συνέχεια.

"Το πιο σημαντικό από όλα είναι το αποτέλεσμα. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το αποτέλεσμα και το πετύχαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ και να είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, όμως το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και συγχαίρω τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βραζιλιάνου στόπερ που ρωτήθηκε για την συνύπαρξη με τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού:

"Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας. Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι έτοιμος και να εκμεταλλευθείς την ευκαιρία όταν αυτή σου προσφέρεται".

Όσον αφορά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και τη διαφορά που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, ο Βιάνα τόνισε:

"Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά με καλό τρόπο, έχουμε συνεχίσει με μεγάλη προσπάθεια, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον Ιανουάριο, έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις μας σε ένα δύσκολο μήνα και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά και έτσι έρχονται τα αποτελέσματα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Αν δεν πάρουν ευκαιρίες οι μικροί ποτέ δεν θα μάθεις την αξία τους"
Σχόλιο Διαμαντόπουλος: Οι βαλίτσες του Λούκα
Μπέντο: "Είχαμε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με το αποτέλεσμα"
Με οδηγό τον αρχηγό του ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ημαθία, 2-1 την Βέροια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ