ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βελτίωση για Χολέμπας, Μανιάτη

Βελτίωση για Χολέμπας, Μανιάτη
INTIME SPORTS

Η κατάσταση των τραυματιών, η απουσία του Μακούν, το τετ-α-τετ Βαλβέρδε-Δασκαλάκη. Όλα τα νέα της προπόνησης του Ολυμπιακού.

Ευχάριστα τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την σημερινή πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη (6/10, 09:00) καθώς είδε την κατάσταση της υγείας τόσο του Γιάννη Μανιάτη όσο και του Χοσέ Χολέμπας να βελτιώνεται.

Ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Γερμανός πέρα από το γυμναστήριο πραγματοποίησε και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανθίσκο Γέστε έκαναν φυσικοθεραπεία, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος για δεύτερη σερί μέρα πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, ανέβασε και άλλο στροφές.

Από την προπόνηση απουσίασαν όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, αλλά και ο Ζαν Μακούν που πήρε άδεια και βρίσκεται από την Τετάρτη στην πατρίδα του, το Καμερούν.

Το αυριανό (7/10) ραντεβού των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδο έχει οριστεί και αυτό στις 9 το πρωί.

Τετ-α-τετ Βαλβέρδε - Δασκαλάκη

Μπορεί ο Σήφης Δασκαλάλης να μην έχει δημιουργήσει το παραμικρό θέμα για το γεγονός ότι βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν είναι σίγουρα στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση κάτι που το έχει αντιληφθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γι' αυτό και ο Ισπανός προπονητής είχε μια σύντονη κουβέντα μαζί του, εξηγώντας του ότι τον πιστεύει και ότι τον υπολογίζει κανονικά για την ομάδα.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ