ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός"

Βαλβέρδε: "Υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, πως δεν είχε καμία πρόταση από Ισπανική ομάδα και πως του αρέσει που βρίσκεται στην Ελλάδα και στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αποκαλυπτικός και ευδιάθετος ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της φιέστας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε πως δεν είχε πρόταση από καμία Ισπανική ομάδα και πως είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος σέβεται την δουλειά του.

Παράλληλα, τόνισε πως πρωταρχικός στόχος και τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η βελτίωση της ομάδας σε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

" Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και πολύ χαρούμενοι, που είμαστε και επίσημα σήμερα πρωταθλητές, αλλά και ικανοποιημένοι από το ματς. Νικήσαμε με 6-0, αλλά από αύριο αρχίζουμε δουλειά για τη νέα σεζόν και ξέρω τώρα ότι θα με ρωτήσετε για αυτή", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ευδιάθετος και δέχθηκε τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου:

Για την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: " Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Ο σύλλογος σέβεται την δουλειά μου και ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την δουλειά μου, ενώ υπάρχουν και οι προοπτικές να κάνουμε καλή πορεία τη νέα σεζόν και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που με υποδέχθηκε καλά και την πρώτη και την δεύτερη χρονιά μου στην Ελλάδα".

Για το αν υπήρχε πρόταση από την Αθλέτικ Μπιλμπάο ή άλλη Ισπανική ομάδα: " Όχι από καμία. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί για προτάσεις και για συμβόλαια. Δεν υπήρχε καμία. Μόνο του Ολυμπιακού που και αυτή δεν ήταν πρόταση, αλλά μια συζήτηση για την συνέχιση του συμβολαίου μας και τη δεύτερη χρονιά".

Για το πιο είναι το καλύτερο και το πιο άσχημο γεγονός που του μένει από το φετινό πρωτάθλημα: " Το καλύτερο που μου μένει είναι η ατμόσφαιρα που υπάρχει σε αυτό το γήπεδο (σ.σ. το Καρασϊσκάκη) και από παιχνίδια αυτά που αναπτυσσόμασταν καλά και κάναμε πολλές φάσεις.

Όσο για τα πιο άσχημα, πάντα σκέφτεσαι τις ήττες και κυρίως τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και παρότι ξέρω πως ο κόσμος στην Ελλάδα είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, πρέπει όμως να κάνουμε κάτι τόσο εμείς όσο και οι άλλες ομάδες να μην γίνονται πολλά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Μετά από κάθε ματς η είδηση θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα και όχι τι έγινε στο γήπεδο ή εκτός από αυτό"

Για τον δικό του MVP τη φετινή σεζόν: " Δεν είναι σωστό ο προπονητή να ψηφίσει έναν από τους παίκτες του. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι η συνολική προσφορά των παικτών να βοηθά την ομάδα. Έχουμε πολλούς MVP".

Για το αν μπορεί να βοηθήσει ο Νικοπολίδης από κάποιο πόστο: " Έχει πολλά πράγματα να προσφέρει ο Αντώνης, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά γενικά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε τυχεροί που μπορούσαμε να μοιραστούμε με τον Αντώνη αυτές τις στιγμές, ήμουν τυχερός που μοιράστηκα αυτές τις δύο χρονιές μου στην Ελλάδα, μαζί με τον Αντώνη".

Για το αν θέλει πολλές προσθήκες η ομάδα, ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ και για την συνέχιση των τίτλων: " Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που θα συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά τον ρόλο μας. Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε και να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε, αλλά στόχος μας είναι το πρωτάθλημα".

Για το τι περιμένει από την ομάδα την νέα σεζόν: " Αυτό που θέλουμε είναι το στυλ του παιχνιδιού που έχουμε καταφέρει να παίζουμε και μας έδωσε πολλές νίκες να το κρατήσουμε και να προωθήσουμε. Γνωρίζουμε πως πολλές φορές αρκετές ομάδες κλείνονται και εμείς παίρνουμε ρίσκα στο παιχνίδι μας. πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό και να κάνουμε ακόμη καλύτερα παιχνίδια".

Τέλος, σε πόσο ποσοστό μπορεί ακόμη να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός είπε: " Δεν ξέρω ακόμα το ποσοστό, αλλά ξέρω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης".

Κωστένογλου: "Εμφανής η διαφορά ποιότητας"

Τα πανηγύρια των παικτών του Ολυμπιακού, η φιέστα, αλλά και το τελικό 6-0, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια για σχόλια στον Νίκο Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ στις δηλώσεις του στάθηκε στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, καθώς και στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι "βυσσινί" ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα.

" Οι πολλές απουσίες και τα αγωνιστικά προβλήματα είχαν κάνει ήδη δύσκολο το έργο μας πριν από την έναρξη του αγώνα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Μετίν, αλλά δεχτήκαμε τρία γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε".

" Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι βελτιώσαμε την επιθετική μας οργάνωση δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Από ένα σημείο και μετά ήταν εμφανής η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων", επεσήμανε ο Έλληνας κόουτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ