ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Θα ενισχυθούμε αν..."

Βαλβέρδε: "Θα ενισχυθούμε αν..."
INTIME SPORTS

Τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ολλανδία θα είναι κριτήριο για το αν θα ενισχύθει περαιτέρω ο Ολυμπιακός, τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Έρμελο.

"Περιμένουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα και το ρόστερ. Ενδεχομένως να γίνουν μία ή δύο προσθήκες. Θα δούμε τι ανάγκες θα έχουμε", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας λίγο πριν επιβιβαστεί μαζί με την ομάδα στην πτήση για Ολλανδία.

Όταν ρωτήθηκε δε για το τι συζήτησε με τον ιδιοκτήτη των " ερυθρολεύκων" Βαγγέλη Μαρινάκη στο προγραμματισμένο ραντεβού τους, δεν θέλησε να επεισέλθει σε λεπτομέρειες, λέγοντας:

"Μιλάμε συνέχεια. Είναι κάτι φυσιολογικό στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα θέματα της ομάδας".

Γέστε: "Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό"

Από την πλευρά του, το τελευταίο (8ο κατά σειρά) καλοκαιρινό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φραν Γέστε, μίλησε λίγο πριν την αναχώρησή για την Ολλανδία για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

" Δεν γνωρίζω αν ο προπονητής θα με χρησιμοποιήσει σε όλα τα φιλικά στην Ολλανδία. Θέλω χρόνο, ώστε να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου.

Ακόμα δεν είμαι έτοιμος. Πήγα την Παρασκευή (22/07) στο Καραϊσκάκη, το είδα και μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ όμορφο γήπεδο.

Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό, οι νέοι μου συμπαίκτες και γενικώς όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά, τους ευχαριστώ γι αυτό.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και φυσικά ανυπομονώ ν’ αρχίσει η σεζόν και ν’ αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γκρμπιτς: "Όλα κρίνονται από τον κόουτς"

Δηλώσεις κατά την αναχώρηση της αποστολής έκανε και ο Πέταρ Γκρμπιτς, με τον Σέρβο μέσο να υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά με σκοπό να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ολυμπιακό, αυτό είναι το σημαντικό ότι έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα.

Πιστεύω πως το ντεμπούτο μου ήταν το ιδανικό (σ.σ. γκολ με Πολόνια). Χρειάζεται όμως πολύ προσπάθεια από εδώ και πέρα", δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει:

Όλα κρίνονται από τον κόουτς και εκείνος θα αποφασίσει στους αγώνες ποιοι θα παίζουν.

Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να παίζω με το όνομά μου γιατί δεν έχω φτιάξει ακόμα μεγάλο όνομα και για αυτό σε καμία περίπτωση δεν σταματάω να δουλεύω σκληρά και αρκετά.

Πρέπει συνέχεια να δουλεύω σκληρά για να αποδείξω ότι αξίζω μία θέση στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχω μία καλή χρονιά και θα βοηθήσω στο Τσάμπιονς Λιγκ την ομάδα για μία καλή πορεία αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Πήρε 27 μαζί του, όχι όμως τον Ρόμενταλ

Να σημειωθεί ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε 27μελη αποστολή για τη σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσει στο προσεχές διάστημα ο Ολυμπιακός στις Κάτω Χώρες, με το ηχηρό όνομα που "κόπηκε" από την αποστολή να είναι ο Ντένις Ρόμενταλ (δεν πήρε λεπτό συμμετοχής ούτε στο πρώτο φιλικό με την Πολόνια Βαρσοβίας), ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου.

"Φρένο" σε μεταγραφές μετά το ραντεβού

Φυσικά, η τοποθέτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στο αεροδρόμιο ότι "ενδεχομένως να γίνουν μία ή δύο προσθήκες" δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά συνδέεται άμεσα με το ραντεβού του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αργά το βράδυ της Παρασκευής, όπου κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν τα μεταγραφικά.

Σε αυτήν η σημαντικότερη "είδηση" προήλθε από το μέτωπο του Κάρλος Σάντσες, του παίκτη που "φλερτάρει" ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στο πάγωμα της συγκεκριμένης υπόθεσης βλέποντας την αδιάλλακτη στάση της Βαλενσιέν στο οικονομικό.

Επιπλέον, κατέληξαν στο να περιμένουν να δουν την ομάδα στα φιλικά της Ολλανδίας αλλά και στο πρώτο εν Ελλάδα φιλικό για τη νέα σεζόν, με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ώστε να δουν αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποια θέση για να γίνει μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Όνειρο ο Γκάγκο για το κάτι παραπάνω...

Η μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών δίνει λοιπόν τη θέση της στην αναμονή (και στην αγωνία για τους φίλους της ομάδας...), και είναι χαρακτηριστικό ότι από όλα τα ονόματα που ακούγονταν τα τελευταία 24ωρα, το μοναδικό που έχει παραμείνει στην επιφάνεια είναι αυτό του Γκάγκο.

Ο λόγος για τον 25χρονο Αργεντινό διεθνή μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες απόκτησής του να είναι πολύ λίγες δεδομένου του υψηλού κασέ του, αλλα την διοίκηση να έχει πάντα στο βάθος του μυαλού τους ένα "μπαμ" που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και που θα απογειώσει τον -ήδη φτιαγμένο- κόσμο της ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ