ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Δεν πρέπει να κόβουμε ρυθμό"

Βαλβέρδε: "Δεν πρέπει να κόβουμε ρυθμό"
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναπαύονται στο υπέρ τους σκορ απαιτώντας συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Παρατηρήσεις έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του με αφορμή την εμφάνιση εναντίον της ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής έδειξε ενοχλημένος από την συμπεριφορά των παικτών του να μειώσουν την απόδοση τους μετά τα δύο πρώτα γρήγορα γκολ της ομάδας, φέρνοντας το παράδειγμα του ΟΦΗ, όταν ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 2-0 και ισοφαρίστηκε.

Επίσης, τους ζήτησε να ξεχάσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με την Ρουμπίν Καζάν, ζητώντας τους τη νίκη.

" Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και πρεσάραμε ψηλά, όπως έπρεπε. Μετά το 2-0, όμως, σταματήσαμε το πρέσινγκ. Δεν τους πρεσάραμε όπως στην αρχή με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός μας. Φάνηκε ότι είχατε άλλου το μυαλό σας.

Δεν πρέπει να κόβουμε τον ρυθμό μας και να επαναπαυόμαστε. Τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο 25ο λεπτό και απαιτούν συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκειά τους. Δεν πρέπει να μένει το 2-0, αλλά να τελειώνουμε τα παιχνίδι για να μην πάθουμε ό,τι είχαμε πάθει με τον ΟΦΗ. Αν μας έβαζαν ένα γκολ θα έμπαιναν ξανά στο παιχνίδι".

Τέλος, για την Ρουμπίν τους είπε: " Τώρα, όμως, χρειάζεται να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Europa League, στο οποίο θα πάμε για τη νίκη", ήταν τα λόγια του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ