ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλντές: "Ευχαριστημένη όλη η Ελλάδα"

Βαλντές: "Ευχαριστημένη όλη η Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Νέλσον Βαλντές μίλησε σε ραδιόφωνο της χώρας του εξηγώντας ότι έχει προσαρμοστεί γρήγορα στην Ελλάδα χάρη στην βοήθεια όλων των συμπαικτών του.

Σε ΜΜΕ της χώρας του μίλησε ο Παραγουανός άσος του Ολυμπιακού Νέλσον Βαλντές αναλύοντας την νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά την νέα ελληνική πραγματικότητα την οποία βιώνει εδώ και λίγο καιρό.

"Όλη η Ελλάδα είναι πολύ ευχαριστημένη , μετά την νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή είναι ένα συμβάν ιστορικό και είμαστε ένα βήμα πριν από μια ιστορική πρόκριση. Από την αρχή του παιχνιδιού ήταν διάχυτη μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Όταν βγαίνεις στον δρόμο ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη, όταν πηγαίνεις να φας, καθώς οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί και ζουν για το ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά την προσαρμογή του στα δεδομένα της χώρας μας ο Παραγουανός επιθετικός εξήρε την βοήθεια τόσο των Ισπανόφωνων όσο και των Ελλήνων συμπαικτών του:

"Έχουμε προσαρμοστεί πολύ καλά με τον Ερνάν (Πέρες). Σχεδόν όλη η ομάδα μιλάει ισπανικά. Ο προπονητής μιλάει ισπανικά και οι Έλληνες συμπαίκτες μου επίσης.

Σε τελική ανάλυση στα αποδυτήρια περισσότερο μιλάμε ισπανικά παρά αγγλικά ή ελληνικά. Προσωπικά είμαι στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού, αλλά θέλω σίγουρα να μείνω και μετά εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ