ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζιμπούρ: "Υπάρχει κάτι που με κάνει περήφανο..."

Τζιμπούρ: "Υπάρχει κάτι που με κάνει περήφανο..."
INTIME SPORTS

Υπερήφανος για την ομάδα του και την πορεία στο Champions League εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, τονίζοντας βέβαια πως άξιζαν να συνεχίσουν στην ίδια διοργάνωση.

Ο Αλγερινός επιθετικός μιλώντας στην "Le Buteur", δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από τους "16" του Champions League, όμως παράλληλα εμφανίστηκε υπερήφανος.

Υπερήφανος γιατί ο Ολυμπιακός εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τις εμφανίσεις που έκανε συνολικά στο φετινό Champions League.

"Είναι δύσκολο να μιλάς μετά από τέτοιους αγώνες. Πραγματικά είναι δύσκολο να αποδεχτείς αυτό που συνέβη. Δυστυχώς η νίκη μας με την Άρσεναλ, σχεδόν αχρηστεύτηκε. Συνεχίζουμε στο Europa League, αλλά η τρίτη θέση στον όμιλο δεν με ικανοποιεί. Πληρώσαμε την ήττα με τη Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική.

Υπάρχει, όμως, κάτι που με κάνει υπερήφανο και είναι ότι εκπροσωπήσαμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Champions League. Δείξαμε μια άριστη εικόνα, που αντανακλά και στον Ολυμπιακό ως σύλλογο. Τιμήσαμε όπως έπρεπε τη φανέλα της ομάδας και φάνηκε ότι αξίζουμε να αγωνιζόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση", δήλωσε ο "τρομοκράτης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ