ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζιμπούρ, σκάουτερ και εισιτήρια διαρκείας

Τζιμπούρ, σκάουτερ και εισιτήρια διαρκείας
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας υπέγραψε, αλλά για τον Τζιμπούρ υπάρχει πολλή κουβέντα, χωρίς όμως αυτό να ανησυχεί τον Ολυμπιακό, αφού ο Αλγερινός σκόρερ έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και μιλάει συχνά-πυκνά μαζί του.

Έτσι κι αλλιώς ο Τζιμπούρ υπογράφει με τα γκολ του, με 12 επιτυχίες.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ο Τζοβίνκο της Γιουβέντους, με το νούμερο 12 , πέτυχε γκολ στον αγώνα κυπέλλου με την Κάλιαρι (1-0). Το πέτυχε στο 12ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης και ήταν το 12ο γκολ του.

Το Σάββατο κάτι ανάλογο έκανε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού έδωσε τον καλύτερο δυνατό επίλογο στον Ολυμπιακό για το αγωνιστικό 20...12. Τη 12η ερυθρόλευκη νίκη στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Με το 12ο προσωπικό του γκολ.

Συνολικά ο 29άχρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί 820' στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα λοιπόν και σε 11 συμμετοχές (9 βασικός) πέτυχε 12 γκολ. Σα να λέμε; Σκοράρει κάθε 68 αγωνιστικά λεπτά!

Πώς να μην βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή νέου συμβολαίου με τους νταμπλούχους. Και πώς να μην θεωρείται η πιο επιτυχημένη μεταγραφή στην εποχή Μαρινάκη, στο μεγάλο λιμάνι. " Είμαι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Μιλάμε συνεχώς με τον πρόεδρο. Όταν υπάρχει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε", δήλωσε ο ίδιος ο Τζιμπούρ για το θέμα του συμβολαίου του, μπροστά στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης. Και λεπτομέρειες... προσεχώς.

Σκάουτερ της Μονακό

Κατά μια πληροφορία, ο Τζιμπούρ ήταν ένας από τους λόγους που το διήμερο βρέθηκε στη χώρα μας σκάουτερ της Μονακό. Της ομάδας του Πριγκιπάτου που ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Σαμπιονά, και "χτίζει" από τώρα το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Με κεφάλαια από τη Ρωσία και σφοδρή επιθυμία για "αντεπίθεση" οι Μονεγάσκοι, ψάχνουν όμως και Τζιμπούρ του... μέλλοντος. Ασχολούνται πολύ σοβαρά με τα τμήματα υποδομής τους.

Έχει λοιπόν ξεχωριστή σημασία να αναφέρουμε κάτι ακόμη για αυτό το "ταξίδι" για σκάουτινγκ. Ο άνθρωπος της Μονακό, δεν είδε μόνο το Πανιώνιος-Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη. Είδε και το Πανιώνιος-Ολυμπιακός (1-4) των ομάδων Νέων. Βρέθηκε στο Κορωπί το Σάββατο το πρωί, κυρίως για τους "πιτσιρικάδες" του Ολυμπιακού, που μόλις λίγα 24ώρα νωρίτερα κατάφεραν να προκριθούν στα "νοκ άουτ" ματς της διοργάνωσης Next Gen. Του Τσάμπιονς Λιγκ των... μικρών, που από τη νέα χρονιά θα διεξάγεται επίσημα υπό την αιγίδα της Uefa.

Διαρκείας για τα ντέρμπι

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται να κάνουν ένα δώρο στους οπαδούς τους, εκδίδοντας εισιτήριας διαρκείας για τους αγώνες του δεύτερου γύρου, όπου στο "Καραϊσκάκης" θα γίνουν τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τις αξιόλογες ομάδες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας τον πρώτο γύρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ