ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζεμπούρ: "Θέλω να τα πάρω όλα"

Τζεμπούρ: "Θέλω να τα πάρω όλα"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ παραβρέθηκε το Σάββατο (3/3) στο Redstore και μίλησε για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό.

Να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό θέλει ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός μίλησε για τους στόχους του και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που επισκέφθηκαν το Redstore.

O κόσμος που τον υποδέχτηκε ήταν αρκετός και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ, στον οποίο δεν θα αγωνιστεί αφού είναι τιμωρημένος.

" Το πρωτάθλημα το πήρα και πέρσι, αλλά φυσικά και έχω πολύ όρεξη για ένα ακόμα. Θέλω να τα πάρω όλα με τον Ολυμπιακό φέτος", είπε αρχικά ο Τζεμπούρ.

Για το ματς με τον ΟΦΗ δήλωσε: " Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Τον αντιμετωπίσαμε στο Καραϊσκάκη και δυσκολευτήκαμε. Έχει πολύ δυνατή άμυνα. Δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί, καθώς θα εκτίσω την ποινή μου.

Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην Κρήτη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικό ρόστερ με μεγάλους παίκτες και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αν παίξει όπως ξέρει".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει, παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα: " Έχουμε συνηθίσει να δίνουμε πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε με το Champions League και τώρα συνεχίζουμε στο Europa League, μαζί με τις ελληνικές υποχρεώσεις. Θα έχουμε έναν δύσκολο μήνα τον Μάρτιο, αλλά αν παίξουμε σοβαρά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα ".

Τέλος, για τον κόσμο είπε: " Μας δίνει μεγάλη χαρά και εδώ σήμερα και στο γήπεδο όταν έρχονται. Τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξη που μου δίνουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ