ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζεμπούρ θέλει η Έλτσε χωρίς να πληρώσει Ολυμπιακό

Τζεμπούρ θέλει η Έλτσε χωρίς να πληρώσει Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Η Έλτσε προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Τζεμπούρ με 1.500.000 ευρώ ετήσια αποζημίωση χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένη να πληρώσει τον Ολυμπιακό.

Η Έλτσε, η οποία τη νέα σεζόν θα παίξει ως νεοφώτιστη στην Primera Division, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ. Μάλιστα, προσφέρει στον Αλγερινό επιθετικό διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1.500.000 ευρώ για το συγκεκριμένο διάστημα.

Βέβαια, η ισπανική ομάδα νόμιζε πως ο "τρομοκράτης" είναι ελεύθερος, καθώς αυτή ήταν η διαβεβαίωση που είχε από την πλευρά του Τζεμπούρ! Για αυτό και αιφνιδιάστηκε μόλις ενημερώθηκε πως ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2016.

Έτσι, δεν προτίθεται να καταβάλει την παραμικρή αποζημίωση στον ελληνικό σύλλογο, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα "Diarioinformacion" , που ασχολείται με τα θέματα της Έλτσε, η οποία εδρεύει στο Αλικάντε της Βαλένθια.

Πάντως, στο δημοσίευμα εκφράζεται αισιοδοξία πως η νεοφώτιστη ομάδα θα εξασφαλίσει την υπογραφή του Τζεμπούρ για τα επόμενα δύο χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ