ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσόρι και Ιντέγιε ψηφίζουν Έλληνες νησιώτες για Νόμπελ Ειρήνης!

Τσόρι και Ιντέγιε ψηφίζουν Έλληνες νησιώτες για Νόμπελ Ειρήνης!

Οι Έλληνες νησιώτες διεκδικούν το Νόμπελ Ειρήνης και οι δύο άσοι του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες και Ιντέγε Μπράουν, στηρίζουν έμπρακτα την υποψηφιότητα, δηλώνοντας εμπνευσμένοι από την προσφορά τους στους πρόσφυγες.

Η καμπάνια που ξεκίνησε στις 16 Νοεμβρίου από ακτιβιστές προκειμένου να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες που άνοιξαν τις αγκαλιές και τα σπίτια τους για να βοηθήσουν χιλιάδες πρόσφυγες έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 261.000 υπογραφές!

Στις παραπάνω, προστέθηκαν κι αυτές των δύο άσων του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες και Ιντέγε Μπράουν οι οποίοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα των Ελλήνων νησιωτών για το Νόμπελ Ειρήνης, εκφράζοντας παράλληλα το θαυμασμό τους για την προσφορά και την αλληλεγγύη που έδειξαν στο δράμα των προσφύγων.

Η βοήθεια που προσφέρουν οι Έλληνες νησιώτες τους έχει φέρει υποψήφιους για το Νόμπελ Ειρήνης και δύο από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο "Τσόρι" Ντομίνγκες και ο Μπράουν Ιντέγε, στήριξαν με την ψήφο τους αυτή την προοπτική. Ο Αργεντινός και ο Νιγηριανός φιλοξενήθηκαν σε ένα πολύ όμορφο θέμα το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αφού έδωσαν την ψήφο τους, υπέρ της υποψηφιότητας των Ελλήνων νησιωτών, για το Νόμπελ Ειρήνης, κάλεσαν τον ελληνικό λαό να μπει και να ψηφίσει, προκειμένου το όλο εγχείρημα να επιτευχθεί.

Τόσο ο "Τσόρι", όσο και ο Ιντέγε δήλωσαν στην κάμερα του Mega συγκινημένοι από αυτό που είδαν, όταν ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη και τόνισαν πόσο αξιέπαινη είναι η προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες νησιώτες, για να αλαφρύνουν το μαρτύριο των προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα. Με την ψήφο τους στήριξαν έμπρακτα τον ιερό σκοπό που υπηρετούν οι συμπατριώτες μας, στα νησιά του Αιγαίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ