ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τσεκάρει" Αμπντούν - Τζιμπούρ η Μαρσέιγ

"Τσεκάρει" Αμπντούν - Τζιμπούρ η Μαρσέιγ
INTIME SPORTS

Άνθρωποι της Μαρσέιγ αναμένεται να βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (σ.σ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ), προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Τζαμέλ Αμπντούν και τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης..

Ραφίκ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στον Ολυμπιακό και είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει πολύτιμες λύσεις τη φετινή χρονιά.

Πρόκειται για δύο πρωταγωνιστές στην ομάδα του Πειραιά, αφού ο ένας έχει 21 γκολ και 4 ασίστ (Τζιμπούρ), ενώ ο άλλος έχει σκοράρει 9 φορές και έχει μοιράσει άλλα 8 τέρματα (Αμπντούν).

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είναι δύο μεγάλα όπλα του Ολυμπιακού και μοιάζει λογικό τα ονόματά τους να βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες ξένων ομάδων. Μια απ'΄αυτές είναι και η Μαρσέιγ, που κοιτάει από κοντά τις δύο περιπτώσεις.

Οι Μασσαλοί ενημέρωσαν μάλιστα την ΠΑΕ Ολυμπιακός πως θα στείλουν άνθρωπό τους στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η ομάδα της Γαλλίας, είχε εκφράσει ενδιαφέρον παλιότερα για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ αυτή τη στιγμή ψάχνει για ένα εξτρέμ, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα "Γαύρος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ