ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ και 9 παίκτες σε εκδήλωση χορηγού

Μίτσελ και 9 παίκτες σε εκδήλωση χορηγού
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ έδωσε το "παρών" μαζί με εννέα παίκτες του Ολυμπιακού σε εκδήλωση χορηγού της ομάδας, ο οποίος ντύνει τους "ερυθρόλευκους". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/3) πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο "Golden Hall" (στο Μαρούσι) εκδήλωση χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στην εκδήλωση το "παρών" έδωσαν εννέα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Τάσο Παπάζογλου, Λεάντρο Γκρέκο, Λιούμπομιρ Φέισα, Πάουλο Μασάντο, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Μπάμπη Λυκογιάννη, Νταβίντ Φουστέρ, Κώστα Μανωλά και Μπάλας Μέγκιερι.

Μαζί τους ήταν ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, ο οποίος πήγε συνοδευόμενος με τη σύζυγό του, ενώ ήταν εκεί και ο βοηθός του, Αντώνης Νικοπολίδης.

Από πλευράς διοίκησης, εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, o Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας, αλλά και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ομάδας, Κώστας Καραπαπάς.

Μίτσελ και 9 παίκτες σε εκδήλωση χορηγού
INTIME SPORTS

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: " Χαιρόμαστε που ήμαστε σε μία εταιρία με τόσο μεγάλο πρεστίζ, όπως έχει και ο Ολυμπιακός. Σίγουρα υπάρχει φινέτσα σε αυτά τα ρούχα και όταν τα φοράω αισθάνομαι κομψός, κάτι που μου επισημαίνουν και όταν πηγαίνω στην Ισπανία.

Και αυτό είναι σημαντικό γιατί δύσκολο να είσαι κομψός μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για αυτήν τη συνεργασία και ελπίζω να πάνε όλα καλά στο μέλλον".

Σχετικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (31/3), ο Μίτσελ τόνισε: " Στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγάλουμε το κουστούμι γιατί το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Για να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην χαλαρώσουμε, όπως και σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν".

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Brooks Brothers, «Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού» της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, υποδέχθηκε σήμερα στο κατάστημα της στο Golden Hall τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και στελέχη της ομάδας μας σε μια εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στα VIP μέλη της BrooksBrothersκαι του Ολυμπιακού.

Τους εκπροσώπους της ομάδας καλωσόρισε στο κατάστημα ο Διευθύνων Σύμβουλος της BrooksBrothersκος Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, ο οποίος τους συνεχάρη για την φετινή επιτυχία και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την BrooksBrothersοτι στο πρώτο έτος της συνεργασίας, ο Ολυμπιακός κατέκτησε ήδη την 1η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, επισημαίνοντας ότι η BrooksBrothersντύνει (εδώ και 2 αιώνες) εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή. Δήλωσε ακόμη, οτι η συνεργασία θα συνεχιστεί και για την επόμενη χρονιά και ευχήθηκε ανάλογη πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και στο ChampionsLeague.

Μίτσελ και 9 παίκτες σε εκδήλωση χορηγού
INTIME SPORTS

Ο Διεθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γιάννης Βρέντζος, ευχαρίστησε τον κ. Τσουβελεκάκη για τη συνεργασία και τη συμβολή της BrooksBrothersστην εικόνα της ομάδας, και απένειμε αναμνηστική πλακέτα με το σήμα του Ολυμπιακού. Oκ. Τσουβελεκάκης από την πλευρά της BrooksBrothersπρόσφερε ως αναμνηστικό δώρο το «GoldenFleece», το «Χρυσόμαλλο Δέρας», που αποτελεί από το 1818, το έμβλημα της BrooksBrothers και είναι εμπνευσμένο από τον την Ελληνική μυθολογία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την Νέα Συλλογή ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ της BrooksBrothersκαι να κάνουν φυσικά τις αγορές τους!

Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το παρόν έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Βρέντζος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Νίκος Καραούζας, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κυριάκος Δουρέκας, ο προπονήτης της ομάδας κ. Μίτσελ και ο βοηθός προπονητή κ. Αντώνης Νικοπολίδης.

Μίτσελ και 9 παίκτες σε εκδήλωση χορηγού
INTIME SPORTS

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Κώστα Μανωλά, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Πάουλο Μασάντο, Μπάλαζ Μέγιερι, Λεάντρο Γκρέκο, Χαράλαμπο Λυκογιάννη, Νταβίντ Φουστέρ, Λιούμπομιρ Φέισα και Τάσο Παπάζογλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ