ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίτη άμυνα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Τρίτη άμυνα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Την τρίτη καλύτερη άμυνα σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει φέτος ο Ολυμπιακός, που μετά από πέντε αγώνες στη Superleague έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Δείτε τη λίστα με τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη Superleague και το γεγονός πως έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε πέντε αγώνες, φέρνει την άμυνα των "ερυθρολεύκων" στην τρίτη θέση όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Με εξαίρεση το γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί του Ατρομήτου, οι Πειραιώτες δεν έχουν δεχθεί άλλο γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπροστά από τον Ολυμπιακό βρίσκονται μόνο η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ, αλλά μόλις σε τρία παιχνίδια, και η νεοφώτιστη Τσουκαρίτσκι, που πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα στο σερβικό πρωτάθλημα, με ένα γκολ παθητικό σε 6 αγώνες.

Μαζί με τον Ολυμπιακό, 0,2 γκολ ανά αγώνα δέχεται και η Τότεναμ, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της Premier League, ενώ πιο κάτω βρίσκονται οι ιταλικές Ρόμα και Ίντερ, αλλά και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου.

Οι (μέχρι στιγμής) 10 καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη φέτος:

Ομάδα Χώρα Αγώνες Παθητικό Γκολ/Αγώνα
Μακάμπι Τελ Αβίβ Ισραήλ 3 0 0
Τσουκαρίτσκι Σερβία 6 1 0,17
Ολυμπιακός Ελλάδα 5 1 0,2
Τότεναμ Αγγλία 5 1 0,2
Ρόμα Ιταλία 4 1 0,25
Ίντερ Ιταλία 4 1 0,25
Μπάγερν Γερμανία 6 2 0,33
Χαποέλ Μπιρ Σεβά Ισραήλ 3 1 0,33
Χαποέλ Χάιφα Ισραήλ 3 1 0,33
Σταντάρ Λιέγης Βέλγιο 8 3 0,38
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ