ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρελαμένος ο Μαρινάκης με τον Ολυμπιακού του Βαλβέρδε

Τρελαμένος ο Μαρινάκης με τον Ολυμπιακού του Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Η χαρά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν εμφανής και τα λόγια του στους ποδοσφαιριστές ήταν η απόδειξη. Διαβάστε τι είπε.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Κυριακής, για τη νίκη και την καλή εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ελλάδας, μπορεί να μην έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, όμως είπε αυτά που ήθελε στους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", μετά το τέλος του ματς του, ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνισή τους.

Αυτό που τους είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι πως θέλει να αγωνίζονται μ' αυτό το πάθος σε κάθε ματς κι αν συμβεί αυτό, θα συνεχίσει και ο ίδιος σε παρόμοιους ρυθμούς. Πιθανότατα να αναφερόταν στο πριμ, μπορεί όμως και όχι.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον "Γαύρο" μίλησε για διαιτησία, υπογραμμίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, κατάφερα να την κερδίσουν και να την ξεπεράσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ