ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τους κράτησε όλους ο Ολυμπιακός για τα τρία μέτωπα

Τους κράτησε όλους ο Ολυμπιακός για τα τρία μέτωπα
INTIME SPORTS

Ο Μιραλάς δεν ήταν ο μόνος παίκτης για τον οποίο ήρθαν προτάσεις τον Γενάρη, όμως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τους κρατήσει όλους. Διαβάστε ποιοι άλλοι δέχτηκαν προτάσεις και το σκεπτικό της ΠΑΕ.

Μπαίνουμε στον Μάρτη και ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι μέσα και στους τρεις στόχους. Αυτό δεν το βλέπουμε συχνά από ελληνική ομάδα και στο Λιμάνι έχουν σκοπό και φυσικά κίνητρο να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία.

Για να τελειώσει όμως η σεζόν με επιτυχίες θα πρέπει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και φυσικά η ομάδα να παραμείνει δυνατή και ενωμένη.

Με βάση τα παραπάνω, η διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, αποφάσισε να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές στον Πειραιά, για να μην αποδυναμωθεί το ρόστερ και φυσικά να υπάρξει ενίσχυση εκεί που χρειάζεται. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, έδιωξε τον... προβληματικό Γέστε και τον ακόμη πιο προβληματικό Κοστάνσο και στις θέσεις τους αποκτήθηκαν ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς και ο... άγιος Ρόι Κάρολ.

Το σημαντικό βέβαια δεν είναι μονάχα οι προσθήκες που έγιναν στην ομάδα, αλλά και το γεγονός πως όλες οι προτάσεις που ήρθαν στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς είναι μονάχα ένα παράδειγμα, αφού υπήρξαν κρούσεις και για τους Τζιμπούρ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Φουστέρ και άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορούσε να σκεφτεί... επιχειρηματικά και να δεχτεί κάποια από τις συμφέρουσες προτάσεις, όμως δεν το έκανε, για τον απλούστατο λόγο πως δεν ήθελε να αποδυναμώσει την ομάδα και θέλει να είναι ισχυρή για να πετύχει και στα τρία μέτωπα. Να πάρει δηλαδή και πρωτάθλημα και Κύπελλο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Europa League.

Αναφορικά με την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Κέβιν Μιραλάς, μπορεί τα 6.500.000 ευρώ να μοιάζουν ένα πολύ δυνατό ποσό, όμως είναι μια λογική πρόταση από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα 8.000.000 ευρώ. Οι Ρώσοι λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να δώσουν και λιγότερα, γιατί θα ήξεραν ποια θα ήταν η απάντηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ