ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόσα θέλει η Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε

Τόσα θέλει η Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε

Ραδιοφωνικός σταθμός στην Πορτογαλία αναφέρεται στις αξιώσεις της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον 22χρονο εξτρέμ, Ντάνιελ Ποντένσε. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης και ο ρόλος του Χόρχε Μέντες.

Η περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε δεν είναι πολύ απλή, γι' αυτό και στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους, αν και υπάρχει αισιοδοξία πως το deal θα προχωρήσει κανονικά και ο παίκτης θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πορτογαλικού ραδιοφωνικού σταθμού "Renascenca" , οι διοικούντες τη Σπόρτινγκ αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 3.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να παραχωρήσει τον Ποντένσε. Σε άλλη περίπτωση, το θέμα θα λυθεί δικαστικά.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αποχαιρέτησε τη Σπόρτινγκ με μήνυμά του στο Instagram, όπου άφησε και τις αιχμές του. Ο 22χρονος έχει σπάσει μονομερώς το συμβόλαιό του μετά τα επεισόδια στο φινάλε της σεζόν στο προπονητικό κέντρο με οπαδούς της ομάδας.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Μέντες, ο οποίος διαβεβαιώνει τον Ολυμπιακό πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. Μάλιστα, έχει πάρει την υπόθεση επ' ώμου και τονίζει στους "ερυθρόλευκους" πως θα βρει άκρη με τη Σπόρτινγκ, διότι διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, το ρεπορτάζ ανέφερε πως το ποσό που θα χρειαζόταν να δοθεί για τον Ποντένσε, είναι στα 2.500.000 ευρώ. Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για 3.000.000 ευρώ, με τον Μέντες να κάνει ενέργειες, ώστε ο Ολυμπιακός να πληρώνει όσο γίνεται πιο λίγα και να αναλάβει και ο ίδιος ένα μέρος του κόστους.

Όπως και να 'χει, η υπόθεση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σχετικά άμεσα, προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζει αν και πότε θα έχει τον παίκτη στην διάθεσή του. Η αισιοδοξία εξακολουθεί να υπάρχει, ο ατζέντης του παίκτη ελέγχει την υπόθεση και οι Πειραιώτες περιμένουν να δουν την κατάληξη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ