ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τορπίλη Βιγιαρεάλ για Ρομπέρτο!

Τορπίλη Βιγιαρεάλ για Ρομπέρτο!
Ρομπέρτο INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, η Βιγιαρεάλ κινείται αποφασιστικά τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο!

Δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ανακατατάξεις σε top ευρωπαϊκούς συλλόγους στην θέση του τερματοφύλακα αλλά και ο... περονόσπορος που έπεσε με τους τραυματισμούς, κοντεύουν να κάνουν περιζήτητο τον 29χρονο πορτιέρε σε κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Τα τελευταία 24ώρα γινόταν ένας μικρός χαμός σε Ιταλία και Ισπανία, με μπαράζ δημοσιευμάτων που ήθελαν τις Ίντερ και Βαλένθια να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρομπέρτο. Και η αλήθεια είναι πως και στις δύο περιπτώσεις τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα,

Στο Μιλάνο, ο Χαντάνοβιτς δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του (λήγει στις 30/6/2016) καθώς θέλει να παίξει στο Champions League (Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν στη λίστα τους) και οι "νερατζούρι" έχουν βρει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ρομπέρτο. Η Ίντερ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει τον Σλοβένο και αν αποτύχει, τότε έχει έτοιμη την πρόταση για τον Ισπανό γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στην Βαλένθια είδαν τον Ντιέγκο Άλβες να τραυματίζεται σοβαρά στο τελευταίο ματς της Primera Division και η ρήξη χιαστών σημαίνει 6-7 μήνες εκτός δράσης. Για διάφορους λόγους η περίπτωση απόκτησης έναν εκ των Κασίγια (Εσπανιόλ), Ρούλι (Σοθιεδάδ) και Τσεχ (Τσέλσι) μοιάζει δύσκολη για τις "νυχτερίδες", με τους Νάβας της Ρεάλ και Ρομπέρτο του Ολυμπιακού να είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι. Με τις "νυχτερίδες" μάλιστα να καταλήγουν στον δεύτερο και είναι έτοιμες να μπουν στην διεκδίκηση της υπογραφής του. Αλλά...

Και ξαφνικά Βιγιαρεάλ

... κάπου εδώ η ιστορία μοιάζει να παίρνει άλλη τροπή, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (3/6), η Βιγιαρεάλ έχει μπει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του παίκτη, με αποτέλεσμα να μοιάζει αυτή την στιγμή ως φαβορί για την απόκτηση του 29χρονου γκολκίπερ!

Πηγές από την Ισπανία μάλιστα τόνιζαν πως Βιγιαρεάλ και Ρομπέρτο είναι πολύ κοντά, υποστηρίζοντας πως είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη δώσει τα χέρια.

Στο "El Madrigal" η προτίμηση στον πορτιέρε του Ολυμπιακού δεν προέκυψε ξαφνικά. Στο τέλος του Απρίλη ο Σέρχιο Ασένχο στάθηκε ξανά άτυχος, καθώς στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης υπέστη -ξανά- ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και η επάνοδος του στα γήπεδα υπολογίζεται τον επόμενο Νοέμβρη στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ εξέτασε διάφορους περιπτώσεις τερματοφυλάκων και κατέληξε σε αυτόν του Ολυμπιακού, με το "κίτρινο υποβρύχιο" έτοιμο να... πυροδοτήσει την τορπίλη με στόχο την ρήτρα (ύψους 8 εκατ. ευρώ) του Ρομπέρτο στο συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" και να ντύσει τον παίκτη στα κίτρινα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας μεταφέρθηκαν από πηγές στο Λεβάντε, η Βιγιαρεάλ τη δεδομένη στιγμή φαντάζει έτοιμη να πιάσει στον ύπνο Ίντερ και Βαλένθια, κάνοντας δικό της τον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ