ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Στο τέλος εμείς πρωταθλητές"

Τοροσίδης: "Στο τέλος εμείς πρωταθλητές"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Βασίλης Τοροσίδης, θεωρεί φαβορί τους "ερυθρόλευκους" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναφέρεται στον κόσμο της ομάδας και την διοίκηση που είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, όπως χαρακτηριστικά τονίζει. Διαβάστε αποσπάσματα από τις δηλώσεις του.

Για το πρωτάθλημα: " Η δουλειά συνεχίζεται και νομίζω ότι από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα η ομάδα συνεχώς ανεβαίνει επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής είχαμε πολύ βαρύ πρόγραμμα, με αγώνες Τετάρτη - Κυριακή. Θα είναι πολύ ευεργετικό ότι πλέον δεν θα έχουμε την πίεση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και βέβαια το θέμα είναι ότι τώρα υπάρχει κι ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούμε όλοι οι παίκτες, αλλά πάνω απ' όλα να επιστρέψουν 100% έτοιμοι οι τραυματίες σε αγωνιστική δράση. Η συνέχεια άλλωστε είναι πολύ δύσκολη και χρειαζόμαστε όλοι".

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: " Είδαμε στην Κέρκυρα έπαιξαν επτά - οκτώ παίκτες απ' αυτούς που δεν θεωρούνται βασικοί και πόσο βοήθησαν! Γι΄αυτό και είναι σημαντικό καταρχάς να είμαστε όλοι καλά. Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει μεγάλο και καλό ρόστερ, αλλά αυτό που μετράει πάρα πολύ είναι ότι έχουμε και πολύ καλό κλίμα. Όλα αυτά νομίζω ότι στο τέλος θα μας δώσουν το πρωτάθλημα".

Για το συμβόλαιο του: " Έχω ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο και δεν έχει γίνει κουβέντα για κάτι περαιτέρω. Κι ο Αβραάμ άλλωστε έφτασε στον ένα χρόνο και μετά ανανέωσε. Βλέποντας και κάνοντας, έχουμε καιρό γι΄αυτά".

Για το Γιουρόπα Λιγκ: "Δεν θα το πω τόσο στεναχώρια αυτό που μας έμεινε για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπό την έννοια ότι ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του. Κι εδώ πρέπει να πούμε ότι δεν ήμασταν μόνοι σε αυτή την προσπάθεια. Γιατί ήταν μια μεγάλη σειρά αγώνων, στην οποία παρότι ξεκινήσαμε με δύο ήττες, εξ αρχής ήταν δίπλα μας και μας στήριξε συνεχώς κι ο κόσμος αλλά και η διοίκηση. Από εκεί και πέρα με πείσμα όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζουμε και τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ