ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και Τζιμπούρ και Φουστέρ στην Λιβαδειά

Και Τζιμπούρ και Φουστέρ στην Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Δύο όπλα παραπάνω θα έχει μαζί του στην Λιβαδειά σε σχέση με την Κέρκυρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Δείτε την αποστολή.

Κόντρα στις αναποδιές των προηγούμενων εβδομάδων, τώρα έχουν ξεκινήσει οι επιστροφές παικτών και τα ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός είδε για δεύτερη μέρα τον Νταβίδ Φουστέρ να βγάζει την προπόνηση και τον πήρε μαζί του στην αποστολή, όπως και τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας μετά από αρκετές ημέρες κι αυτή τη φορά είναι στην 18άδα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Και οι δύο επιστροφές είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον Ολυμπιακό, που πλέον θα είναι ακόμα πιο δυνατός στην επίθεση. Μπορεί να μην χρειαστεί να αγωνιστούν, όμως και μόνο το γεγονός πως θα βρίσκονται στον πάγκο και θα μπορούν να δώσουν λύσεις, είναι σπουδαίο.

Αντίθετα, ο Φραν Γέστε, μπορεί να έκανε προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά, αφού έχει μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης και ο Βαλβέρδε θεώρησε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χολέμπας που ακολούθησε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Φέισα και Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Θεραπεία έκανε και ο Μέλμπεργκ, αλλά και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Σ' ότι αφορά στον Ιμπαγάσα έκανε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Αργεντινός έκανε θεραπεία, ατομικό στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα.

Η αποστολή για Λιβαδειά: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Μέλμπεργκ, Ιμπγάσα, Χολέβας, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Γέστε, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν, την Τετάρτη στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ