ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θέλει να κλείσει Μιραλάς η Έβερτον

Το Σαββατοκύριακο θέλει να κλείσει Μιραλάς η Έβερτον
INTIME SPORTS

Δεν έβγαλε κάποια είδηση για Μιραλάς η συνέντευξη Τύπου του Ντέιβιντ Μόγιες, όμως οι Άγγλοι επιμένουν. Δείτε τι γράφουν για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Στην Έβερτον κινούνται σε ρυθμούς Κέβιν Μιραλάς, όμως ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, δεν θέλησε να μιλήσει για μεταγραφικά θέματα, στη συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ (αντιμετωπίζει στο "Γκούντισον Παρκ" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο τεχνικός της ομάδας από το Λίβερπουλ το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι πως θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις μέχρι το φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου και πως η πώληση του Τζακ Ρόντγουελ στην Μάντσεστερ Σίτι έγινε την κατάλληλη στιγμή.

Από την πλευρά τους, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Έβερτον, υπογραμμίζουν πως η ομάδα ελπίζει να κλείσει την μεταγραφή του Μιραλάς μέσα στο Σαβατοκύριακο (18-19/8), λίγες ώρες δηλαδή πριν το ματς με τους "κόκκινους διαβόλους".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγγλικός σύλλογος έχει χρήματα για να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό, αφού γέμισαν τα ταμεία της με 12.000.000 λίγες μετά την παραχώρηση του Ρόντγουελ στην Σίτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ