ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το παλεύει για αποστολή ο Ρόι Κάρολ

Το παλεύει για αποστολή ο Ρόι Κάρολ
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, εκτός του Πάντελιτς και του Κάρολ, με τον τελευταίο να δίνει μάχη για να βρεθεί στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με την Μέταλιστ (Πέμπτη 8/3, 20:00).

Δίχως προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με την Μέταλιστ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (8/3, 20:00) στην Ουκρανία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κάθε λόγο να χαμογελά, όχι μόνο γιατί η ομάδα του επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας , αλλά και γιατί έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Πάντελιτς φυσικά, αλλά και του Ρόι Κάρολ.

Ο Βορειοϊρλανδός πάντως, κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος και να βρεθεί στην αποστολή για Χάρκοβο, που αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης την Δευτέρα, όμως αν γίνει το θαύμα και τα καταφέρει στην προπόνηση της Τρίτης (10:00), τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κατά τ' άλλα, όπως σας προαναφέραμε, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο νεότερο πρόβλημα και μπορεί να καταστρώσει την πλάνα του για την Μέταλιστ, δίχως προβλήματα απουσιών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ