ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μυαλό στο Κόπα Άφρικα

Το μυαλό στο Κόπα Άφρικα
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πιθανό να μην έχει στη διάθεση του τους Τζιμπούρ, Αμπντούν, Ντιακιτέ τον Γενάρη, εξαιτίας του Κόπα Άφρικα. Διαβάστε ποια ματς κινδυνεύουν να χάσουν.

Μπορεί το ρόστερ του Ολυμπιακού να έχει μεγάλο βάθος και αρκετές ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις, όταν λείπουν όμως ορισμένοι παίκτες "βαρόμετρα" της αρχικής ενδεκάδας, αρχίζουν και τα προβλήματα.

Δυο από αυτούς είναι οι Τζαμέλ Αμπντούν και Ραφίκ Τζιμπούρ, τους οποίους ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πιθανό να χάσει τον Γενάρη του 2013, μαζί με τον Ντιρσά Ντιακιτέ.

Οι τρεις άσοι των ερυθρόλευκων είναι μέλη των εθνικών τους ομάδων, με τον Τζιμπούρ να είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που παίζει με την Αλγερία. Βέβαια δεν αποκλείεται να επανέλθει σε αυτή και ο Αμπντούν (είχε μία κόντρα με τον προπονητή), ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντιεκιτέ που δεν είχε ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Η Αλγερία νίκησε εκτός έδρας την Λιβύη κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στο Κόπα Άφρικα, ενώ το Μάλι ουσιαστικά έχει προκριθεί, μετά το 3-0 επί της Μποτσουάνα. Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό;

Θεωρητικά εύκολα

Σε περίπτωση λοιπόν που περάσουν και οι δυο ομάδες και κληθούν και οι τρεις ποδοσφαιριστές, τότε, λογικά, θα χάσουν τρεις με τέσσερις αγωνιστικές. Βάσει του περσινού προγράμματος αυτές θα είναι 17η, 18η και 19η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα ίσως χαθεί και η 16η, ενώ αν μία ομάδα περάσει στον τελικό θα χάσει και την 20η.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

16η Βέροια - Ολυμπιακός

17η Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

18η Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

19η Πανθρακικός - Ολυμπιακός

Εσείς διαβάστε: Επιστροφή Κοντρέρας στις προπονήσεις, Το μυαλό στο Κόπα Άφρικα, Ερωτηματικά στον Ολυμπιακό προκάλεσε ο Μιραλάς, Ανεβάζει στροφές ο Ντιακιτέ, Μιραλάς: "Ήθελα μία νέα πρόκληση", Τζιμπούρ: "Θα αναγκάσω τον προπονητή να με βάλει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ