ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Ντάρμπισιρ για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Το μήνυμα του Ντάρμπισιρ για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η "απάντηση" στον Σισέ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ήρθε από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ. Δείτε τι έγραψε ο πρώην "ερυθρόλευκος" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter του!

Ο 25χρονος Άγγλος άσος πόσταρε στη σελίδα του στο Twitter φωτογραφία με τους δίδυμους γιους του, Μπραϊντίν και Κάλουμ, οι οποίοι φορούσαν πράσινη φανέλα της Εθνικής Ιρλανδίας ανήμερα της "Saint Patrick's Day", που θεωρείται από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές γιορτές της χώρας (η γυναίκα του είναι από την Ιρλανδία).

Ένας από τους ανθρώπους που "ακολουθούν" τον Ντάρμπισιρ στο Twitter σχολίασε πως "παίζουμε με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή... μία ερυθρόλευκη εμφάνιση θα ήταν πιο ενδεδειγμένη", καταφέρνοντας έτσι να... τσιγκλήσει τον άσο της Νότιγχαμ Φόρεστ και να του απαντήσει ανάλογα:

"Συνήθως δε φορούν πράσινα, δεν είναι το καλύτερο χρώμα. Ειδικά την Κυριακή που έχει και το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός".

Το μήνυμα του Ντάρμπισιρ για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Η φωτογραφία με τους δίδυμους γιους του που ανέβασε ο Ματ Ντάρμπισιρ

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτό το σχόλιο καθώς στη συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία στη σελίδα του από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ τη σεζόν 2009-2010, που είχε βρει νικητή τον Ολυμπιακό με 1-0 με δικό του νικητήριο γκολ στο 67ο λεπτό.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος να πανηγυρίζει μπροστά στους οπαδούς των "πράσινων" βάζοντας το χέρι στο αυτί του (σ.σ κάνοντας δηλαδή ότι δεν τους ακούει) και στο πάνω μέρος υπάρχει φωτογραφία από τα μάτριξ του γηπέδου με το τελικό σκορ.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου "ασχολήθηκε" με το "ντέρμπι αιωνίων" και ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος θέλησε να "ντοπάρει" παίκτες και οπαδούς του "τριφυλιού" λίγο πριν τη μεγάλη μάχη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ