ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το γούρι του Βαλβέρδε και ο "Ολυμπιακός Β"

Το γούρι του Βαλβέρδε και ο "Ολυμπιακός Β"
INTIME SPORTS

Ποιοι είναι οι λόγοι που ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη και ποια η ομοιότητα με τη θητεία του στην... Εσπανιόλ. Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό Β'.

Η είδηση της συνέντευξης Τύπου που θα δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη, δεν ήταν και η πιο συνηθισμένη, αφού ο Ολυμπιακός φέτος έχει αυξημένες υποχρεώσεις και ο Ισπανός δεν βρίσκει την ευκαιρία να μιλάει στους εκπροσώπους Τύπου.

Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, ο 47χρονος αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του στους δημοσιογράφους την Πέμπτη, αφού στη συνέχεια έρχεται δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες, που δεν θα του το επέτρεπε.

Η συνέντευξη Τύπου πάντως, ίσως είναι και μια ευκαιρία για τον Ισπανό τεχνικό να δείξει πως τα δύσκολα επιστρέφουν και θα χρειαστεί να είναι άπαντες σε εγρήγορση για τα κρίσιμα παιχνίδια που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα οι Πειραιώτες. Ένα καμπανάκι δηλαδή για να μην πιαστεί κανείς στον ύπνο από τις νίκες και τη διακοπή.

Επίσης, ένα σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι οι συνεντεύξεις Τύπου είναι από τα γούρια που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην επιτυχημένη θητεία του στην Εσπανιόλ.

Σ' ότι αφορά στα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δημιουργία μιας δεύτερης ομάδας στα πρότυπα της Ισπανίας, το πρόβλημα δεν είναι του Ολυμπιακού αλλά της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ψάχνονται και κάνουν συνεχώς κινήσεις για να βελτιώσουν και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα τους, όμως δεν εξαρτάται μονάχα από τους ίδιους.

Το θέμα είναι της ΕΠΟ, που πρέπει να το χτίσει θεσμικά κάτι τέτοιο για να υπάρχει έδαφος να καλλιεργηθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ