ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ενδιαφέρον για Πουλίδο και τα εμπόδια

Το ενδιαφέρον για Πουλίδο και τα εμπόδια

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλαν Πουλίδο είναι υπαρκτό και ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των "ερυθρολεύκων" και του Champions League. Το θολό τοπίο με το συμβόλαιο του και τα παιχνίδια τακτικής της Τίγκρες.

Ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στα μεταγραφικά κιτάπια των Πειραιωτών. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι πληροφορίες του Sport24.gr από το μακρινό Μεξικό. Τι λέει ο ίδιος ο παίκτης; Το βέβαιο είναι πως θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού!

Για την ακρίβεια, προτιμά τους Πειραιώτες από την Πάρμα η οποία έχει εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον για την περίπτωση του, όπως και 2-3 ισπανικές ομάδες. Σίγουρα ο 23χρονος (8/3/1991) διεθνής φορ αντιλαμβάνεται την διαφορά δυναμικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος με το ιταλικό ή το ισπανικό, ωστόσο η ευκαιρία να παίξει στο Champions League δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Γι' αυτό και είναι θετικός στο να βάλει τα "ερυθρόλευκα". Από την άλλη η Τίγκρες φυσικά και θέλει να εκμεταλλευθεί τον ντόρο γύρω από τον Άλαν Πουλίδο των 29 γκολ την φετινή σεζόν.

Ο σύλλογος του Μεξικού υποστηρίζει πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Οι πληροφορίες μας λένε πως αυτή είναι μια πάγια τακτική της Τίγκρες - να αρνείται δηλαδή τις τυχόν επαφές που μπορεί να έχει για παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή της.

Οι Μεξικάνοι από την πλευρά τους προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιο του ώστε να τον πουλήσουν με πολλά περισσότερα χρήματα μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Εδώ υπάρχει ένα θολό τοπίο σχετικά με το συμβόλαιο του Πουλίδο. Κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά υπάρχουν άλλες πηγές που επιμένουν πως ο 23χρονος φορ έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβρη του 2014.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως η Τίγκρες ζητά τώρα για τον Πουλίδο 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θεωρεί πολύ λίγα για την αξία του ποδοσφαιριστή και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ