ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το χαρτάκι του Μίτσελ για την κλήρωση

Το χαρτάκι του Μίτσελ για την κλήρωση

Αποκωδικοποιώντας το χαρτάκι του Μίτσελ από την κλήρωση του Ολυμπιακού, φαίνεται ποιες ομάδες ήθελε, ποιες ομάδες ήταν "ούτε κρύο, ούτε ζέστη" και ποιες δεν επιθυμούσε να βρεθούν στον δρόμο των Πειραιωτών.

Η Ντνίπρο είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των "32" του Europa League, μια ομολογουμένως καλή κλήρωση για την ομάδα του Πειραιά, αφού οι Ουκρανοί είναι μέσα στις δυνατότητες των "ερυθρολεύκων", ώστε να περάσουν στον επόμενο γύρο της δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Ζουμάροντας το χαρτάκι του Ισπανού προπονητή του Ολυμπιακού και αποκωδικοποιώντας τα όσα είχε σημειωμένα πάνω σε αυτό, φαίνονται ποιες ήταν οι επιλογές του για την κλήρωση, ποιες ομάδες ήταν "ούτε κρύο, ούτε ζέστη" και ποιες δεν ήθελε καθόλου.

Η Ντνίπρο ήταν μέσα στα "θέλω" του Μίτσελ μαζί με άλλες πέντε ομάδες, τις Τορίνο, Αϊντχόφεν, Σέλτικ, Γιουνγκ Μπόις και Άαλμποργκ.

Άλλες επτά ήταν στο "συν-πλην", δηλαδή δεν είχε πρόβλημα να πέσουν με την ομάδα του και επρόκειτο για τις Βιγιαρεάλ, Τότεναμ, Βόλφσμπουργκ, Γκινγκάμπ, Λίβερπουλ, Άντερλεχτ και Άγιαξ.

Όσο για τις τρεις που φαίνεται να μην ήθελε, είναι αυτές που έχει κρυμμένες με το δάχτυλο και είναι όσες απέμεναν. Ο λόγος γίνεται για τις Σεβίλλη, Ρόμα και... Τράμπζονσπορ.

Ο Ισπανός φαίνεται πως δεν ήθελε αντάμωμα με την ομάδα που αγωνίζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και τις αντικειμενικά δύο πιο δυνατές ομάδες της κλήρωσης.

Ιδού τα ντοκουμέντα:

Το χαρτάκι του Μίτσελ για την κλήρωση
Το χαρτάκι του Μίτσελ για την κλήρωση
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ