ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το... βιολί τους με Πόρτο και Σίλβα

Το... βιολί τους με Πόρτο και Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν περνάει μέρα που στα πορτογαλικά ΜΜΕ να μην υπάρχει έστω και μία αναφορά για τον κόουτς του Ολυμπιακού. Στη λίστα των "δράκων" φέρεται και ο Πάολο Σόουζα της Φιορεντίνα.

Επιμένουν στην Πορτογαλία ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει βγει από τη λίστα της Πόρτο. Κι απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, δεν πρόκειται να βγει μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Πεσέιρο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν των "ερυθρολεύκων". Έχει κάνει κουβέντα με τους ανθρώπους των Πειραιωτών ακόμα και για τα φιλικά του καλοκαιριού. Δείχνει δηλαδή μία ξεκάθαρη πρόθεση ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του.

Παρόλα αυτά, η " Diario de Noticias" επιμένει ότι οι "δράκοι" του Πόρτο θα κάνουν κίνηση για τον Σίλβα. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι εκτός από τον προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας, στη λίστα βρίσκονται επίσης οι Πάολο Σόουζα της Φιορεντίνα, Ζόρζε Ζεσούς της Σπόρτινγκ και Αντρές Βίλας-Μπόας της Ζενίτ.

Για τους δύο τελευταίους εκτιμούν οι Πορτογάλοι συνάδελφοι ότι δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό. Αντιθέτως, πιστεύουν ότι θα γίνει "μάχη" ανάμεσα σε Σίλβα και Σόουζα!

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ