ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι

Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
INTIME SPORTS

Το Σάββατο 13/2 θα διεξαχθεί ο αγώνας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Διήμερη επίσκεψη στον Πειραιά τα παιδιά και οι γονείς της Σχολής Θεσσαλονίκης. Εργομετρικά στη Σχολή Καραϊσκάκη.

Το Σάββατο 13/2 θα διεξαχθεί ο αγώνας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση της 22ης ημέρας της διοργάνωσης θα ξεκινήσει στις 11:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων, με τον Ολυμπιακό να επιζητά άλλη μια νίκη για να διατηρήσει το +6 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στον πρώτο γύρο και στον αγώνα που είχε διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 4-1.

Το διήμερο της Σχολής Θεσσαλονίκης στον Πειραιά

Διήμερη επίσκεψη στον Πειραιά προκειμένου να είναι "δίπλα" στην αγαπημένη τους ομάδα, τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν στις 6-7 Φεβρουαρίου τα παιδιά και οι γονείς της Σχολής Θεσσαλονίκης.

Πενήντα νεαροί ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών μετέβησαν οδικώς, παρά τα μπλόκα, από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να ζήσουν το όνειρο τους.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης τους ήταν το "Γ. Καραϊσκάκης" εκεί όπου το μεσημέρι του Σαββάτου (6/2) τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της ΘΥΡΑΣ 7 με την Σχολή Θεσσαλονίκης να κάνει αισθητή την παρουσία της με τις σημαίες της.

Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
INTIME SPORTS
Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι

Τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και να φωτογραφηθούν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα.

Την Κυριακή (7/2) οι νεαροί άσοι της Σχολής δοκίμασαν τις δυνάμεις τους κόντρα στις ομάδες Κ-8, Κ-9, Κ-11, Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, δίνοντας φιλικά παιχνίδια στο νέο γήπεδο του Ρέντη.

Εν συνεχεία απόλαυσαν από την εξέδρα τον αγώνα Νέων του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στο ημίχρονο του είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τον Κώστα Φορτούνη.

Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι

Ενίσχυση για την Ακαδημία

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την Τρίτη (9/2) την πρόσληψη του γυμναστή Κωνσταντίνου Λιούγκου. Το νέο μέλος της ομάδας των γυμναστών της Ακαδημίας έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, διαθέτει μεταπτυχιακό στην "Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Επίδοσης και Απόδοσης" στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ παρακολουθεί και την 1η Σχολή Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου της Κομοτηνής.

Ο Κωνσταντίνος Λιούγκος, που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Ακαδημία "Γκουτσίδη", στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή και έχει εμπειρία στην εργοφυσιολογία, αναλαμβάνει το Αγωνιστικό Τμήμα Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση όλων των στελεχών του, δίνοντας τους την δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα σεμινάρια και τις σχολές σε Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Εργομετρικά στη Σχολή Καραϊσκάκη

Εργομετρικές μετρήσεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με το Εργομετρικό Κέντρο "Life Ergo" προσφέρουν μια σπουδαία υπηρεσία στο Δίκτυο Σχολών, στην οποία ανταποκρίνονται όλο και περισσότερες Σχολές στην Αττική και στην επαρχία.

Οι εργομετρικές μετρήσεις θα συνεχιστούν έως το τέλος της περιόδου με το κάθε παιδί που συμμετέχει στο πρόγραμμα να παίρνει ένα πλήρη φάκελο αξιολόγησης, που είναι εξαιρετικά χρήσιμος για το παιδί και τον γονέα.

Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
Το Σάββατο 13/2 με ΑΕΚ οι Νέοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ