ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα της φιέστας

Το πρόγραμμα της φιέστας
φιέστα του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλονή (3/5, 19:00) θα ξεκινήσει η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Πρώτος έκοψε το νήμα στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, κατακτώντας το 42ο τίτλο της ιστορίας του. Οι Πειραιώτες θα γιορτάσουν το γεγονός με την φιέστα που θα πραγματοποιηθεί στο Φάληρο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Καλλονής την Κυριακή το απόγευμα (3/5, 19:00).

Η γιορτή των "ερυθρολεύκων" για το 42ο Πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 21:00 και όπως είναι ήδη γνωστό θα υπάρχει ξεχωριστή αφιέρωση στον Μίκη Θεοδωράκη. Κατόπιν ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης θα βραβευθεί από τον Deputy Director (Νο 2 στην ιεραρχία) της UNICEF για την συνολική του προσφορά στον οργανισμό.

Θα γίνει παρουσίαση της ομάδας Νέων που πήγε στους "16" του Champions League Νέων και στην συνέχεια θα ακολουθήσει μια ιδιαίτερη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ένας - ένας θα παρουσιαστούν σε στυλ... ΝΒΑ και θα κάνουν την είσοδό τους με μουσική υπόκρουση που εκείνοι έχουν διαλέξει. Ουσιαστικά οι παίκτες μετατρέπονται σε DJ της γιορτής, οπότε αναμένεται με ξεχωριστή αγωνία η μουσική τους επιλογή και γούστο.

Φυσικά την ώρα της στέψης η νύχτα θα γίνει μέρα, καθώς θα υπάρξει βροχή από βεγγαλικά. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καλλονή, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης' θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης γυναικεία ομάδα πόλο, αλλά και τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ που κατέκτησαν το νταμπλ εντός συνόρων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην φιέστα θα υπάρχουν 42 μεγάλες σημαίες, η κάθε μια με μια χρονιά Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της γιορτής, οι συλλεκτικές σημαίες θα είναι διαθέσιμες στο κοινό και όλα τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ