ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πλάνο λέει Ανσαριφάρντ και του χρόνου στον Πειραιά

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαφιράρντ δεν είναι σίγουρος για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, οι "ερυθρόλευκοι" ωστόσο και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχουν εντός σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.

Η ιρανική ιστοσελίδα «khabarvarzeshi.com» είχε ολόκληρο θέμα για τους παίκτες που θα βρεθούν στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μεταξύ άλλων υπήρχε ειδική αναφορά και στον Ανσαριφάρντ. Σύμφωνα με τους Ιρανούς λοιπόν, ο Καρίμ δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό τη νέα περίοδο μετά το Μουντιάλ και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες. Στο λιμάνι βεβαίως έχουν άγνοια για όλα αυτά που ακούγονται στην Τεχεράνη, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει η παραμικρή «ενόχληση» προς την ΠΑΕ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται κανονικότατα στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν. Ναι μεν στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχει η απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οδεύει προς την έξοδο ο Καρίμ.

Στον Ολυμπιακό υπολογίζουν στον 28χρονο επιθετικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Ιρανοί πάντως επιμένουν και λένε ότι μετά το Μουντιάλ θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Επαναλαμβάνουμε, ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθει κάποια πρόταση και στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει η παραμικρή κρούση προς τους Πειραιώτες.

Βέβαια σε μία μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν, ενδεχομένως μία καλή παρουσία του Καρίμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο να κάνει «γκελ» σε διάφορες ομάδες και τα δεδομένα να αλλάξουν. Αυτή τη στιγμή όμως δεν τίθεται κανένα θέμα απολύτως, τόσο από την πλευρά του παίκτη, όσο και από τον Ολυμπιακό για«διαζύγιο» το καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ