ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του Σαντάνα στον Ολυμπιακό

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του Σαντάνα στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Φελίπε Σαντάνα κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα στην καριέρα του μετά τα δύο με τη Ντόρτμουντ και δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό που τον εμπιστεύτηκε και τον έφερε στην Ελλάδα.

Μετά τους δύο τίτλους του στη Bundesliga (2011, 2012) με την κιτρινόμαυρη φανέλα της Ντόρτμουντ τρίτωσε το... καλό για τον Φελίπε Σαντάνα καθώς το βράδυ της Κυριακής σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-15 και έγραψε μία ακόμα ωραία σελίδα στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Λίγο μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο 29χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός "ανέβασε" μήνυμα στο Facebook -συνοδευόμενο από video από την γιορτή των Πειραιωτών- μέσω του οποίου ευχαριστεί τους "ερυθρόλευκους" που πίστεψαν σε αυτόν μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει.

"Πολλοί με ρώτησαν τι ήρθα να κάνω στην Ελλάδα και ότι έκανα ένα βήμα πίσω στην καριέρα μου. Απάντησα πως αυτό ήταν δεν ήταν αλήθεια. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό που μου κόστισε χρόνο και με έκανε να υποφέρω...

Όταν τα πάντα είχαν έρθει πάνω-κάτω για μένα αυτός ο υπέροχος σύλλογος άνοιξε τις πόρτες του για μένα. Ήρθα με έναν συγκεκριμένο στόχο να γίνει πρωταθλητής και να φτάσω στην κορυφή ώστε να κάνω να σωπάσουν όλοι εκείνοι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με αμφισβητούσαν.

Ο στόχος επετεύχθη. Είμαι για μία ακόμα φορά πρωταθλητής. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω αυτή την υπέροχη φανέλα. Επόμενος στόχος το Κύπελλο Ελλάδας", ήταν το μήνυμα του Βραζιλιάνου.

Muitos me perguntaram o que eu vim fazer na Grécia, pois fazendo estaria retrocedendo. Eu digo NÃO, isso é mentira. Tive...

Posted by Felipe A. Santana on Sunday, May 3, 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ