ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αντίο του Ρομπέρτο στον Μίτσελ

Το αντίο του Ρομπέρτο στον Μίτσελ
INTIME SPORTS

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Ρομπέρτο θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τον Μίτσελ για την συνεργασία που είχαν στον Ολυμπιακό.

Να ευχαριστήσει και παράλληλα να αποχαιρετήσει τον Μίτσελ με τον δικό του τρόπο θέλησε ο Ρομπέρτο με τον Ισπανό να μην ξεχνάει πως ο συμπατριώτης του τεχνικός στάθηκε δίπλα του και ήταν αυτός που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ρομπέρτο ευχαρίστησε τον Μίτσελ όχι μόνο ως προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε αλλά και ως άνθρωπο και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον ενώ σημείωσε ότι οι δρόμοι και των δυο θα συναντηθούν ξανά.

Το χαρακτηριστικό μήνυμα του Ρομπέρτο στον λογαριασμό του στο Facebook ανέφερε:

"Είναι μια στενάχωρη μέρα. Και το μόνο που μπορώ να πω είναι Ευχαριστώ. Όχι μόνο στον προπονητή που μου άλλαξε την καριέρα και με έκανε να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους αλλά και στον άνθρωπο που με βοήθησε στις κακές στιγμές και έφτιαξε την αυτοπεποίθηση μου με σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Για όλα αυτά, Μίτσελ, σήμερα θα σου πω Ευχαριστώ και θα σου ευχηθώ τα καλύτερα για τις προκλήσεις που θα έρθουν στον μέλλον. Ήταν πολύ ευχάριστο που δουλέψαμε μαζί και σίγουρα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Από τώρα θα παλέψουμε σαν ομάδα και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα μεγαλύτερο"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ