ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αντίο του Φινμπόγκασον

Το αντίο του Φινμπόγκασον

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ, δεν παρέλειψε όμως να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για το διάστημα που πέρασε στην ομάδα.

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Ισλανδού διεθνή στράικερ από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, καθώς μετά από ένα διάστημα 6 μηνών, ολοκλήρωσε την παρουσία του με τα "ερυθρόλευκα".

Δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε ο Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό και με την Εθνική του ομάδα να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Euro 2016, ήθελε να μεταπηδήσει σε έναν σύλλογο όπου θα είχε συχνή αγωνιστική παρουσία.

Έτσι λοιπόν, ο Ισλανδός στράικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ χωρίς όμως να ξεχάσει τους μήνες που πέρασε στον Ολυμπιακό.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για αυτό το διάστημα, είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος της ολυμπιακής οικογένειας. Δημιουργήσαμε ορισμένες ωραίες αναμνήσεις μαζί που πάντα θα θυμάμαι, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους στον σύλλογο!", ήταν ο τρόπος που αποχαιρέτησε ο Φινμπόγκασον τον Ολυμπιακό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Want to thank Olympiacos FC for this time, proud to have been a part of the Olympiacos family. We made some good memories together that I will always remember, all the best to everybody at the club!

Δημοσιεύτηκε από Alfred Finnbogason στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ