ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι τρέχει με τον Ρομπέρτο;

Τι τρέχει με τον Ρομπέρτο;
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός γλυκοκοιτάζει τους Ρομπίνιο και Καρίγιο όμως σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα για Ρομπέρτο αλλάζουν οι προτεραιότητες. Και τότε το ενδιαφέρον θα πέσει στον γκολκίπερ!

Όταν ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος κοιτάς μπροστά, στους στόχους σου, φυλάς όμως και τα νώτα σου, αφού κάποιοι παίκτες σου είναι στόχοι άλλων κλαμπ, κι αν είσαι ελληνικός σύλλογος, μιλάμε πλέον για τα αστέρια σου.

Αυτό ισχύει και στον Ολυμπιακό, που ναι μεν ασχολείται με την ενίσχυση του, βλέποντας παίκτες όπως οι Καρίγιο, Ζινιάκ, Ρομπίνιο, Βίντιτς, Μουνιέ, Ντιόπ, υπάρχει όμως και ο πονοκέφαλος των αποχωρήσεων. Και μιλάμε για καταστάσεις που δεν τις επιδιώκεις, αλλά γι αυτές που τις βρίσκεις μπροστά σου και δεν έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις , η σπουδαιότερη μάλιστα, είναι ο Ρομπέρτο, αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού την τελευταία διετία, αφού σε αυτόν αποδίδονται οι επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και οι κατακτήσεις των εγχώριων τίτλων. Μπορεί για πολλούς να είναι μεγάλος αστέρας ο Τσόρι, αν δεν υπήρχε όμως ο Ρομπέρτο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όλα θα ήταν διαφορετικά. Θα σας θυμίσουμε μόνο δυο ματς, στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ και με τη Γιουβέντους στον Πειραιά, όπου ο Ισπανός έμοιαζε με την Κάλι, τη θεότητα με τα τέσσερα χέρια. Σταματούσε τους πάντες με διαφορετικούς τρόπους.

Στις Βρυξέλλες mvp θεωρήθηκε ο Μήτρογλου με τα τρία γκολ, αλλά αν δεν υπήρχε ο Ρομπέρτο να κάνει τις τρομερές αποκρούσεις και να νικήσει τον Μίτροβιτς από το σημείο του πέναλτι, δεν θα μιλούσαμε ακόμη για το εκπληκτικό βράδυ του Οκτωβρίου 2013 που άνοιξε η πόρτα για τη μεγάλη μεταγραφή του Μητρογκολ στη Φούλαμ. Και ένα άλλο βράδυ του Οκτωβρίου, του 2014 αυτή τη φορά, σταματούσε με κάθε τρόπο τους επιθετικούς της Μεγάλης Κυρίας.

Και φυσικά τα επιτεύγματα του Ρομπέρτο δεν πέρασαν απαρατήρητα από τις μεγάλες ομάδες που ψάχνουν τερματοφύλακα, έχουν πλούσιο ταμείο και δεν καταλαβαίνουν από ρήτρες όταν θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη. Και μπορεί ο Ισπανός να περνάει καλά στην Ελλάδα, σίγουρα όμως θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, να παίξει στην Ίντερ ή την Βαλένθια που τον έβαλαν για τα καλά στο στόχαστρο τους.

Κι αν ο Ρομπέρτο θέλει να πάει στην Ιταλία και στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να του φράξει το δρόμο, αν και εφόσον πληρωθεί η ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του. Άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Αν συμβεί το απευκταίο για τον Ολυμπιακό ποιός Ρομπίνιο και ποιός Καρίγιο; Προηγείται η απόκτηση ενός σπουδαίου τερματοφύλακα, καθώς ο Λορία πήγε στον Πειραιά για να παίξει ως δεύτερος...

Και αμέσως επανέρχεται στο προσκήνιο ο Οτσόα που έκανε καταπληκτικό Μουντιάλ και απασχολεί τον Ολυμπιακό τουλάχιστον μια πενταετία, αλλά και ο Καρνέζης. Και για τους δυο πάντως, δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη προς το παρόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ