ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυσκολεύει του Ντελ Πιέρο. Το παλεύει ο Ολυμπιακός!

Δυσκολεύει του Ντελ Πιέρο. Το παλεύει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ολοκληρώσει μία από τις μεγάλη μεταγραφή, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Το θρίλερ τελειώνει στη μια, όταν ο Ολυμπιακός θα δώσει τη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον μεγάλο και τρανό Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, όμως η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επικοινωνία με την πλευρά του "Μέγα Αλέξανδρου" και κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να ολοκληρώσουν μια από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές που έχει πετύχει ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Πως όμως ξεκίνησαν όλα... Αν και ο Ιταλός σούπερ σταρ απάντησε αρνητικά την Κυριακή στην πρόταση των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας, τα δεδομένα άλλαξαν και φτάσαμε στο σήμερα που γίνεται υπερπροσπάθεια της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουν μια μεταγραφή που θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως όλα δείχνουν ο "Μέγας Αλέξανδρος" δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά καλό είναι να περιμένουμε μέχρι τη μια το βράδυ, όταν και θα δοθεί η λίστα με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ (εκτός λίστα αναμένεται να είναι οι Βλαχοδήμος και Ντιόγκο).

Πολλές συστάσεις για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν χρειάζονται, όμως ας σας παραθέσουμε μερικά στοιχεία. Έχει παίξει συνολικά 712 ματς και 287 γκολ (!) με Πάντοβα και Γιουβέντους (πέρσι έπαιξε σε 28 ματς και σκόραρε 5 γκολ) και ιδού τι έχει κατακτήσει:

6 Πρωταθλήματα Ιταλίας

1 Κύπελλο Ιταλίας

4 Σούπερ Καπ Ιταλίας

1 Champions League

1 Uefa Super Cup

1 Intercontinental Cup

1 Μουντιάλ

2 Ευρωπαϊκά με την Under 21

Διαβάστε για την Sydney FC που επίσης διαπραγματεύεται την περίπτωση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ