ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την "ψάχνει" για Φινμπόγκασον

Την "ψάχνει" για Φινμπόγκασον

Την πολύ ενδιαφέρουσα και συνάμα δύσκολη περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον εξετάζει ο Ολυμπιακός. Τον 25χρονο φορ της Χέρενφέν που θέλει και η μισή... Μπουντεσλίγκα. (video)

Μπορεί οι ουσιαστικές μεταγραφικές εξελίξεις να έχουν δρομολογηθεί για μετά τον τελικό του Champions League, ωστόσο οι "προεργασίες" δεν σταματάνε στο στρατόπεδο των Πειραιωτών. Η ενίσχυση στην θέση του φορ είναι από τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στον Ολυμπιακό, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Και μπορεί προ ημερών να βγήκε από τα πλέον επίσημα χείλη (αυτά του Βαγγέλη Μαρινάκη) η είδηση πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποσπάσει ήδη την υπογραφή του Άλαν Πουλίδο (υπόθεση που ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εξαιτίας των ισχυρισμών της Τίγκρες πως ο 23χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μαζί της), ωστόσο στο Λιμάνι δεν κάθονται... ήσυχοι και αναζητούν ένα "βαρβάτο χαρτί"για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Και το όνομα που έχει ανέβει ψηλά στην λίστα είναι αυτό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, του Ισλανδού διεθνή στράικερ της Χέρενφέν που την φετινή σεζόν "βομβάρδισε" τις εστίες στην Eredivisie.

Ο 25χρονος (1/2/1989) επιθετικός ολοκλήρωσε την σεζόν με 29 τέρματα στο πρωτάθλημα και άλλα δύο στο Κύπελλο Ολλανδίας, ενώ βρήκε δίχτυα ακόμη δύο φορές με την Εθνική του ομάδα.

Το συμβόλαιο του με την Χέρενφέν εκπνέει το καλοκαίρι του 2015, οπότε ο ολλανδικός σύλλογος θα τον πουλήσει φέτος προσπαθώντας να εκμεταλλευθεί πλήρως την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο Φινμπόγκασον.

Τα δεδομένα για Σκόκο

Πρόκειται βεβαίως για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Η αξία του Ισλανδού φορ αυτή την στιγμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κυμαίνεται στα 8 με 9 εκατομμύρια ευρώ. Ενδεχομένως να ήταν και παραπάνω αν από τον επόμενο Γενάρη δεν είχε το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος για το καλοκαίρι του 2015.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον 25χρονο άσο (184 cm, 78 kg) προέρχεται από την Γερμανία καθώς έχει μπει στο μάτι των περισσότερων συλλόγων της Μπουντεσλίγκα!

Πέφτουν και οι υπογραφές για Φορτούνη

Στον Πειραιά αντιλαμβάνονται πλήρως την δυσκολία του εγχειρήματος, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να εξετάσουν την περίπτωση του και εφόσον ανιχνεύσουν πρόσφορο έδαφος, να κινηθούν για την περίπτωση της απόκτησης του Φινμπόγκασον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ