ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Να βάλει... πλάτη ο Ντιοπ"

"Να βάλει... πλάτη ο Ντιοπ"

Να ρίξει ο Ντιοπ τις απαιτήσεις του περιμένει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ισπανούς, προκειμένου οι Πειραιώτες να ανεβάσουν την προσφορά τους στην Λεβάντε και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε και τον Ντιοπ βρίσκεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα μεταγραφής του Σενεγαλέζου διεθνή μέσου. Οι Ισπανοί δίνουν νέα διάσταση στο θέμα με λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό σκέλος των επαφών.

Σύμφωνα λοιπόν με την Λεβαντίνικη " lasprovincias.es ", ο Ολυμπιακός προσφέρει λίγο παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ στον ισπανικό σύλλογο που ζητάει σχεδόν 3 εκ. για να δώσει την συγκατάθεση του στην μετακίνηση του Ντιοπ στους "ερυθρόλευκους".

Εδώ λοιπόν το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός περιμένει από τον 28χρονο κεντρικό μέσο να βάλει... πλάτη προκειμένου να γίνει η δουλειά. Πως ακριβώς μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση ο Ντιόπ;

Μειώνοντας τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις και με το ποσό αυτό οι Πειραιώτες να ανεβάσουν την προσφορά τους στην Λεβάντε και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

"Να βάλει... πλάτη ο Ντιοπ"

Το θέμα του Σενεγαλέζου προφανώς και δεν είναι εύκολο. Άλλωστε στον Ολυμπιακό παραδέχονται πως υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον και διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε και τον παίκτη, ωστόσο οι Πειραιώτες προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τις καλύτερες δυνατές οικονομικές προϋποθέσεις.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Εφόσον οι δύο πλευρές υπαναχωρήσουν, θα ολοκληρωθεί. Αν ο Ολυμπιακός ανεβάσει την προσφορά του και η Λεβάντε ρίξει λίγο τις απαιτήσεις της, ο Ντιοπ θα φοράει τα "ερυθρόλευκα" από την επόμενη σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ