ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για Πέμπτη το ραντεβού Μαρινάκη - Μίτσελ

Πάει για Πέμπτη το ραντεβού Μαρινάκη - Μίτσελ
INTIME SPORTS

Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίτσελ ενδέχεται να συναντηθούν την Πέμπτη (19/12) προκειμένου να μιλήσουν για ζητήματα (μεταγραφικά και όχι μόνο) που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Δεν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/12) το ραντεβού μεταξύ του Μίτσελ και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η φημολογία ήθελε τον Ισπανό τεχνικό να τα λέει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σχετικά με θέματα που αφορούν την ομάδα και δη τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις ενδέχεται να γίνουν την περίοδο του Ιανουαρίου.

Εξάλλου ο Μίτσελ χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό του χιούμορ "ντρίμπλαρε" τις ερωτήσεις στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", που αφορούσαν την συνάντηση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα θέματα που σχετίζονται με την ομάδα θα τεθούν επί τάπητος από την Πέμπτη (19/12), όπου θα συζητηθούν και μεταγραφικά ζητήματα, όπως αυτό του Πελέ του Εργοτέλη.

Πιθανότατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κουβεντιάσει με τον Μίτσελ στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που θα γίνει στο "V' Ammos" το απόγευμα της Πέμπτης (19/12), όπου θα παρευρεθούν τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ