ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την άλλη εβδομάδα ξεκαθαρίζει του Μέλμπεργκ

Την άλλη εβδομάδα ξεκαθαρίζει του Μέλμπεργκ
INTIME SPORTS

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μέλμπεργκ. Βρέθηκε η χρυσή τομή για Βλαχοδήμο.

Δυο υποθέσεις που ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γεύμα που παρέθεσε στους δημοσιογράφους, φαίνεται πως προχωρούν και μάλιστα με ταχύς ρυθμούς.

Αναφερόμαστε στην ανανέωση του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ και στη μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Όσον αφορά τον πρώτο τα δεδομένα έχουν ως εξής. Το συμβόλαιο που τελειώνει έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 1.5 εκ. ευρώ, ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά και κόντρα στη νέα φιλοσοφία που είχε αναλύσει πέρσι τέτοια εποχή ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προτείνει μονοετές συμβόλαιο το οποίο αγγίζει τις 900.000 με 950.000 ευρώ το χρόνο, στο οποίο υπάρχουν αρκετά μπόνους. Ο Σουηδός άσος δεν βγάζει προς τα έξω τίποτα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα απαντήσει με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Ο μόνος κίνδυνος που μπορεί να υπάρξει για τον Μέλμπεργκ είναι να έρθει κάποια πρόταση από την Τουρκία ή την Ρωσία, για διετές συμβόλαιο και με λίγο καλύτερες αποδοχές.

Οι Τουρκικές ομάδες συνηθίζουν να δίνουν κάποια καλά χρήματα μπροστά, γεγονός που παίζει το ρόλο του. Στον Ολυμπιακό πάντως πιστεύουν πως ο Σουηδός άσος θα παραμείνει τελικά στους ερυθρόλευκους και η αλήθεια είναι πως αυτό αναφέρουν και στην πατρίδα του.

Πλησιάζει ο Βλαχοδήμος

Ο Χρήστος Πανόπουλος χτύπησε φλέβα χρυσού με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, όμως δεν ήρθαν οι προτάσεις που περίμενε. Έτσι από το Σάββατο το απόγευμα κυκλοφορεί μία φήμη πως ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης τα βρήκε αρχικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον 20χρονο άσο.

Το ποσό δεν θα ξεπεράσει τις 400.000-450.000 ευρώ, όμως αυτό που προσπαθεί να πετύχει ο κ. Πανόπουλος, είναι να βάλει ρήτρα μεταπώλησης 20-25%. Κάπου εκεί έχει κολλήσει προσωρινά το θέμα, όμως όλα δείχνουν πως πάμε σε συμφωνία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ