ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Φοβηθήκαμε τις κλωτσιές και κρατήσαμε δυνάμεις"

Θεοδωρίδης: "Φοβηθήκαμε τις κλωτσιές και κρατήσαμε δυνάμεις"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, κρατώντας δυνάμεις για το ματς με την Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Σάββας Θεοδωρίδης. Τι είπε για το σκληρό παιχνίδι των 'πρασίνων".

Στον Ολυμπιακό φοβήθηκαν τις κλωτσιές των παικτών του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε στη Λεωφόρο.

Επίσης, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Αστυνομία, αλλά και στο ματς με την Μπενφίκα λέγοντας πως η ομάδα κράτησε δυνάμεις για την Τρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα:

" Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη σε ένα γήπεδο ζούγκλα. Οι διαιτητές ήταν ήρωες καθώς θα μπορούσαν πολλές φορές να τελειώσουν το παιχνίδι. Κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό ποδόσφαιρο, βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε το γκολ. Η αλήθεια είναι πως φοβηθήκαμε τις κλωτσιές, ενώ κρατήσαμε και δυνάμεις για την Τρίτη.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία, που έκανε τα πάντα να πάνε όλα καλά, σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ δύσκολα εδώ και να μου το θυμηθείτε θα θρηνήσουμε θύματα δεν μπορεί να είναι συνέχεια τόση Αστυνομία εδώ στα επόμενα ματς.

Είχαμε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Χάσαμε ευκαιρίες. Και ο Παναθηναϊκός είχε. Στο τέλος γράφτηκε το 1-0, μας αρκεί αυτό και θα κοιτάξουμε την Τρίτη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους θα παίξουμε μόνο για αυτούς και θα κερδίσουμε. Να ευχαριστήσω την Αστυνομία και πάλι οι άνθρωποι ήταν ήρωες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ