ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να κάνει τον κακομοίρη"

Θεοδωρίδης: "Δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να κάνει τον κακομοίρη"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στη NOVA και είπε πως δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να κάνει τον κακομοίρη και προκάλεσε τον Γιάννη Αλαφούζο να βγάλει προς τα έξω όσα γνωρίζει, αλλά όχι με τηλεοπτικές δίκες δικής του έμπνευσης.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να γίνεται κακομοίρης και αναφέρθηκε προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο και στα παράπονά του για την διαιτησία του ντέρμπι.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη τα ντέρμπι είναι πάτνα δύσκολα και λίγο αμφίβολα. Δεν έχουν να πουν τίποτα ούτε για διαιτησία, να το δουν 100 φορές εκτός αν θέλουν να είναι διαιτητής ο Αλαφούζος. Τον άκουσα προσεκτικά, μιλά αόριστα. Έχει τηλεοπτικά Μέσα και επετέθη εναντίον της κυβερνήσεως.

Αντί να χαίρεται για την εκπροσώπηση στο εξωτερικό από τον Ολυμπιακό... Είμαι σίγουρος πως την Τετάρτη αντί να χαίρονταν θα είχαν θλίψη και κατήφεια. Φαίνεται από την πικρία και τα κακόβουλα σχόλια. Να το βγάλει προς τα έξω αν έχει κάτι, όχι με δίκες δικής του εμπνεύσεως.

Πείτε έναν που έχει καταδικαστεί από αυτές τις τηλεοπτικές δίκες. Ας δει τον Παναθηναϊκό να τον μεγαλώσει, είναι μεγάλη ομάδα και δεν του αξίζει εκεί που είναι. Δεν είχε ποτέ ανάγκη να κάνει τον κακομοίρη. Αυτό οδηγεί στην καταστροφή του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ζήτω στον Ολυμπιακός, στον πρόεδρό μας. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη να βγάλουμε καλό πρόσωπο.

Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μαζέψουμε βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι πικρία και φαντάσματα. Επειδή έχω πάρει πολλά πρωταθλήματα και Κύπελλα όλα με ιδρώτα και αίμα. Ο πατέρας του κου Αλαφούζου, ο Αριστείδης Αλαφούζος είναι μέγας Ολυμπιακός και με βοήθησε τότε με τον Γουλανδρή και εκεί υποκλίνομαι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ