ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Στην Ευρώπη μας σέβονται, στην Ελλάδα μας έχουν κλέψει 8 βαθμούς"

Θεοδωρίδης: "Στην Ευρώπη μας σέβονται, στην Ελλάδα μας έχουν κλέψει 8 βαθμούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ασχολήθηκε με τη διαιτησία στην Ελλάδα και στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για "κλοπή 8 βαθμών" στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Με τη διαιτησία στην Ελλάδα και τις αντιδράσεις του ΠΑΟΚ για τον διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής ασχολήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μετά από την ήττα των "ερυθρολεύκων" από την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου".

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αποκάλυψε τι του είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ενώ χαρακτήρισε τους Καταλανούς ως την "καλύτερη ομάδα του κόσμου".

Εν συνεχεία, καταπιάστηκε με διαιτητικά θέματα ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή, αντιδρώντας σε παράπονα που φέρονται να έχουν οι άνθρωποι του "δικεφάλου του βορρά" για τον διαιτητή της συνάντησης.

Οι δηλώσεις στην ΕΡΤ

Για τη συνάντηση με τον Βαλβέρδε

"Με τον Ερνέστο, ήταν κάτι καταπληκτικό, τι υποδοχή μου έκανε ο άνθρωπος αυτός! Μέχρι και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μου είπε 'σας έχει τρομακτική αγάπη'. Ζήσαμε μαζί τόσα χρόνια, πήραμε τόσους τίτλους, κατάλαβαν τι δεσμοί υπάρχουν μεταξύ μας, τι προπονητής είναι.

Για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

"Είδα μία διαφορετική Μπαρτσελόνα σήμερα. Ο Βαλβέρδε έχει δώσει αυτό που θέλει. Δεν έχω δει πιο γρήγορη ομάδα. Ανεβοκατέβαιναν στο γήπεδο και ακόμα κι όταν έμειναν με 10, φαινόταν σαν να έπαιζαν με 12 παίκτες! Είμαι ευχαριστημένος με το σκορ, το 3-1 δικαιολογείται σε αυτήν την έδρα, με αυτήν τη βροχή, κόντρα σε αυτήν την ομάδα, που για μένα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν παίζεται με τίποτα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό στο Champions League από εδώ και πέρα".

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

"Θα αφοσιωθούμε και θα προσπαθήσουμε για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο, να γίνει πανζουρλισμός με την καλή έννοια, να αποθεώσεις τους παίκτες και την ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται. Εύχομαι την Κυριακή, όλος ο κόσμος να βρίσκεται στο 'Καραϊσκάκης', να γίνει ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Για τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τον διαιτητή του ντέρμπι

"Θέλω να πω ότι έμαθα πως ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι ντροπή γιατί αυτός ο κ. Κομίνης είναι ο διαιτητής που ύστερα από δέκα χρόνια έδωσε τίτλο στον ΠΑΟΚ με γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί κι έχουν το θράσος να λένε για τον Κομίνη. Έπρεπε να τους βάλουν τον Κύζα διαιτητή. Δεν ξέρω τι γίνεται, σε αυτά είναι πρωτοπόροι οι Κουκουλάκης, Δέδες και Τριτσώνης".

Για τη σύγκριση με τη διαιτησία στην Ευρώπη

"Μου έκανε εντύπωση πως ο Σκοτσέζος διαιτητής στον αποψινό αγώνα σεβάστηκε και τις δύο ομάδες. Έδωσε κόκκινη στον Πικέ, έναν καταξιωμένο παίκτη, κι αυτό φανερώνει τι διαιτησία υπάρχει στο εξωτερικό και τι έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα. Έχουν πάρει από τον Ολυμπιακό 8 βαθμούς. Δείτε πόσο σέβεται ο διαιτητής τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, όπου ποτέ δεν έχουμε παράπονο, γιατί ξέρουν και σφυρίζουν. Τα λέω για να καταλάβουν οι διαιτητές το χάος στο οποίο βρίσκονται και να δουν τι σεβασμός υπάρχει για τον Ολυμπιακό παντού. Να συνέλθουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ