ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Μανωλά η Γιουβέντους, "κολλάει" στην τιμή

Θέλει Μανωλά η Γιουβέντους, "κολλάει" στην τιμή
INTIME SPORTS

Η Γιουβέντους έχει ενδιαφερθεί για τον Κώστα Μανωλά, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, αλλά η τιμή του αποτελεί "τροχοπέδη". Δεν παίζει μόνη της αναφορικά με την απόκτησή του.

Η έλευση του Αλμπέρτο Μποτία για λογαριασμό του Ολυμπιακού, συνεπάγεται και εξέλιξη στο μέλλον του Κώστα Μανωλά στο Λιμάνι. Οι "μνηστήρες" δεν είναι λίγοι για τον 23χρονο διεθνή αμυντικό, ο οποίος αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες του εξωτερικού, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πολλά γράφονται για την Βαλένθια, η οποία για πολλούς προβάλει ως το φαβορί για να τον αποκτήσει, ενώ τον παίκτη θέλει και η Γιουβέντους, με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει πως πράγματι η "Βέκια Σινιόρα" έχει ρωτήσει για τον Μανωλά, προκειμένου να τον αγοράσει από τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Σύμφωνα με το "calciomercato.it", τα 12.000.000 ευρώ που φέρεται να ζητάει ο Ολυμπιακός αποτελούν... αλμυρή τιμή και αποτελεί τροχοπέδη για να προχωρήσει η μετεγγραφή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας (δίνει 7 με 8.000.000 ευρώ), ενώ τονίζεται πως ο παίκτης αρέσει και στις Άρσεναλ, Μπενφίκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Μανωλάς είναι έτοιμος να φύγει από το Λιμάνι και να αναζητήσει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον και για το λόγο αυτό έρχεται και ο Μποτία, ούτως ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ