ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα πάρει φορ και εξτρέμ, αλλά δεν βιάζεται

Θα πάρει φορ και εξτρέμ, αλλά δεν βιάζεται
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας και τονίζουν ότι θα πάρουν φορ και εξτρέμ, αλλά δεν βιάζονται. Ικανοποίηση για την στάση του Πουλίδο, προχωράει του Μποτία.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη νέα καλή εμφάνιση της ομάδας στο ICC με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, σε συνέχεια της εικόνας με τη Μίλαν στην πρεμιέρα του τουρνουά. Στο Λιμάνι χαίρονται για την αγωνιστική κατάσταση των Πειραιωτών και το γεγονός ότι παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνονται και παρουσιάζονται καλύτεροι, βγάζοντας όλα εκείνα που δουλεύουν στις προπονήσεις με τον Μίτσελ και το προπονητικό τιμ.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η μετεγγραφική ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως θα πάρουν και φορ και εξτρεμ, διότι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται ενίσχυση σε αυτές τις δυο θέσεις, αλλά δεν βιάζονται να κινηθούν, θέλοντας να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Θα πάρουν παίκτες για την γραμμή κρούσης και το αριστερό άκρο μόλις κρίνουν και όχι υπό καθεστώς πίεσης, ώστε να ταιριάζουν στην ομάδα και θα αποτελούν καλές ευκαιρίες. Πάντως, σίγουρα θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, απλά χωρίς βιασύνη...

Εξάλλου, αναφορικά με τον Αλμπέρτο Μποτία, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και ο 25χρονος είναι ένας ποδοσφαιριστής, με τον οποίο μιλάει η ομάδα και αναμένονται εξελίξεις. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ανήκει στην Σεβίλη, όμως τη σεζόν που μας πέρασε, δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Έλτσε, με την οποία αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια.

Τέλος, στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι με την στάση του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πρωταθλητών Ελλάδας, παίρνοντας πάνω του το θέμα της μετακίνησής του στο Λιμάνι, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Έδειξε ότι γουστάρει να παίξει στον Ολυμπιακό και στην Πλ. Αλεξάνδρας λένε ότι τέτοιους παίκτες θέλουν στην ομάδα, που αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι θέλουν να αγωνιστούν για λογαριασμό της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ