ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θα φύγω όταν εγώ το αποφασίσω"

"Θα φύγω όταν εγώ το αποφασίσω"
INTIME SPORTS

Δεν πρόκειται να τα παρατήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τις αποδοκιμασίες που άκουσε εις βάρος του και φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση και να διώξει τους "μπαχαλάκηδες".

Οι αποδοκιμασίες που άκουσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να στεναχώρησαν και να πίκραναν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε καμία περίπτωση όμως δεν τον οδήγησαν στην σκέψη να παρατήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Sportday", έκανε γνωστό πως δεν σκέφτεται την αποχώρηση.

"Το πότε και αν θα φύγω θα το αποφασίσω εγώ και μόνο εγώ", ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών στο κοντινό του περιβάλλον, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ. Λόγια που αποδεικνύουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να μείνει και να παλέψει για να αντιστρέψει το κλίμα.

Όσο για τα ακραία συνθήματα και τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, υπογράμμισε: " Θα ανοίξω μέτωπο με τους "μπαχαλάκηδες", οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους".

Γενικότερα υπάρχει μια αίσθηση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα τα δώσει όλα, προκειμένου να εκλείψουν οι επιθέσεις χούλιγκαν είτε σε δημοσιογράφους, είτε σε αστυνομικούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ