ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα μιλήσει ο Μαρινάκης

Θα μιλήσει ο Μαρινάκης
Μαρινάκης, Μπενίτες INTIME SPORTS

Με δεδομένο ότι δεν έχει επιδοθεί κανένα κατηγορητήριο για το ματς με τη Βέροια, δεν θα υπάρξει τοποθέτηση, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε όλα.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το περιβόητο ματς με τη Βέροια, όπου σημειωτέον το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 91΄από τον Μάρκο Πάντελιτς.

Η διαπίστωση του εισαγγελέα "οι πρόεδροι των δύο ομάδων συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και με τις πράξεις τους πέτυχαν τον σκοπό που επεδίωκαν", δεν στηρίζεται σύμφωνα με τα λεγόμενα τους από καμία μαρτυρία, παρά μόνο σε μια εικοτολογία και αοριστολογία (όσον αφορά τον Ολυμπιακό) του πρώην παίκτη της Βέροιας και νυν της ΑΕΚ, Νίκου Γεωργέα, ο οποίος επικαλείται... κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που του είπε "κατάλαβα".

Δεν έχει επιδοθεί εξάλλου κανένα κατηγορητήριο, ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον Μαρινάκη.

Σύντομα πάντως αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να μιλήσει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με... διευθύνσεις και ονόματα, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως, μάλιστα, λένε στον Πειραιά, προηγήθηκαν και οι καταγγελίες του Τάκη Φύσσα για παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, όπου υπήρξε απλά μια κατάθεση που κατέπεσε από τις δηλώσεις του Σα Πίντο.

Διαβάστε ακόμα:

Κατηγορούμενος ο Μαρινάκης για το Ολυμπιακός-Βέροια

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/2013): Γκολ και highlights

Αμφισβητούν τη βαθμολογία Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ